Chateau Meiland Beeld © sbs 6/ screenshot van Chateau Meiland 17-10-2022

Erica is helemaal klaar met Martien en zijn tas in Chateau Meiland: 'In godsnaam'

17 oktober 2022 21:50

Erica Renkema (59) en Martien Meiland (61) gaan in een nieuw aflevering van 'Chateau Meiland' een verschrikkelijk zwaar ornament ophalen voor hun tuin. Natuurlijk heeft Martien zijn rode tas weer mee, tot grote ergernis van Erica.

"Wat heb jij nou allemaal uit die tas nodig gehad daar?"

Er is een takelwagen nodig om het ornament te verslepen, maar Erica en Martien moeten een deel van het voetstuk dragen. Martiens tas zit daarbij behoorlijk in de weg. "Waarom loop jij in godsnaam altijd met een tas?" vraagt Erica mateloos geïrriteerd. Martien houdt het bij wat gemompel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Agressieve man in Chateau Meiland: 'Met gierende banden weg'

Erica laat het er niet bij zitten en gaat er even later in de auto op door. Dit keer probeert ze het op een vriendelijkere manier. "Wat heb jij nou allemaal uit die tas nodig gehad daar?", vraagt ze rustig. Martien kijkt naar buiten en heeft helemaal geen zin in deze discussie. "Jouw telefoon zit er de hele tijd in", zegt hij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kopers Frans kasteel kenden Chateau Meiland niet

"Geef mij maar de schuld. En dat is helemaal niet waar, want die ligt hier", zegt Erica terwijl ze de telefoon ergens vandaan vist. "Hij zit altijd in mijn tas. Vorige week ook toen we uit eten gingen. Al jouw spullen zaten bij mij erin." Erica schiet in de verdediging: "Ja, als je hem toch meeneemt. Maar nu bedoel ik, bij het inladen van een ornament van 800 kilo. Jij hebt geen spullen in je tas die daarbij kunnen helpen." Gelukkig kan Martien het onderwerp snel veranderen als iemand (anders dan Erica, dit keer) asociaal rijdt. 

Chateau Meiland kijk je maandags om 20.30 uur op SBS6. De aflevering van vanavond kijk je hier terug.

'Kijkers nog lang niet klaar met de familie Meiland'

04:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!