Prins Harry en Meghan Markle Beeld © ANP

Netflix-docu Harry en Meghan uitgesteld na kritiek The Crown

18 oktober 2022 11:34

Netflix heeft besloten de releasedatum van de documentaire over prins Harry (38) en Meghan (41) naar achter te schuiven. De streamingdienst besloot daartoe naar aanleiding van kritiek op het aankomende seizoen van 'The Crown', meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'Deadline'.

John Major, voormalig premier van het Verenigd Koninkrijk, uitte zijn kritiek op de eerste aflevering van het vijfde seizoen van The Crown. Major heeft moeite met een verhaallijn waarin de toenmalige prins Charles bij hem zou hebben geklaagd over het feit dat hij lang moest wachten voor hij de troon kon overnemen. Major houdt vol dat een dergelijk gesprek nooit heeft plaatsgevonden en noemde het zelfs 'kwaadaardige onzin'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Netflix-deal Harry en Meghan kan elk moment gecanceld worden'

Deadline voert een bron op die zegt dat de directie van Netflix het 'dwaas' zou vinden om de documentaire van Harry en Meghan een maand na The Crown uit te brengen, gezien de kritiek op de serie over het Britse koningshuis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trouwfoto Harry en Meghan on display in kantoor Charles

Een officiële releasedatum van de documentaire over Harry en Meghan was nog niet bekendgemaakt. De serie werd begin december verwacht, een maand na de première van het vijfde seizoen van The Crown.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!