Sylvia in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Op déze datum gaat B&B Vol Liefde weer van start

20 oktober 2022 12:05

De koffers zijn nog maar net uitgepakt of er staat alweer een nieuw seizoen van 'B&B Vol Liefde' voor de deur. En we beginnen uiteraard weer met een voorstelronde van de eigenaren.

RTL kondigt vandaag aan dat B&B Vol Liefde: De Aftrap op 29 december te zien is. Ben jij een avontuurlijke vrijgezel met ambities om naar het buitenland te emigreren? Zorg dan dat je met je notitieboekje voor de tv zit en wie weet spot jij de B&B-eigenaar van je dromen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hasta luego: Denise uit B&B Vol Liefde zet B&B in Spanje te koop

Hoewel er in het eerste seizoen van de populaire datingshow weinig vlinders rondvliegen, heeft het tweede seizoen wel een aantal liefdeskoppels opgeleverd. Martijn en Fenna zijn helemaal dol op elkaar, Fenna woont zelfs al in Portugal niet ver van Martijn. Ook Hans en Petra zijn nog samen en zij vertrekt in november naar Frankrijk voor de volgende stap: samenwonen. En dan zijn er natuurlijk nog Astrid en Harmjan. Zij zijn helemaal verliefd en wonen inmiddels samen in St. Michael im Lungau.

Ruud, ook een logé van Astrid, mag dan niet de liefde gevonden hebben in Oostenrijk, hij heeft daar wél een nieuwe baan op de kop getikt. In onderstaande video vertelt hij erover.

Ruud uit B&B Vol Liefde hoopt droomvrouw in Oostenrijk te vinden

02:12
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard uit B&B Vol Liefde laat Texel nu echt achter zich: 'Wegwezen'

B&B Vol Liefde: De Aftrap zie je op 29 december om 20.30 uur bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!