Ranking the Stars Beeld © Videoland

RTL stopt na drie jaar met programma Ranking the Stars

22 oktober 2022 12:35

RTL stopt na drie jaar met 'Ranking the Stars', het programma waarin loslippige BN’ers onalledaagse vragen beantwoorden en elkaar de maat nemen. Dat bevestigt een woordvoerder van de zendergroep desgevraagd aan het ANP.

"Het heeft onvoldoende gedaan wat was gehoopt en het bleek minder bij het huidige profiel van de zender te passen"

"Het heeft onvoldoende gedaan wat was gehoopt en het bleek minder bij het huidige profiel van de zender te passen", aldus de woordvoerder. Ranking the Stars was de afgelopen drie jaar te zien op RTL 5. Eddy Zoëy presenteerde het meest recente seizoen. Paul de Leeuw presenteerde de andere twee seizoenen bij RTL. Nadat hij vertrok bij de zender kon hij het programma niet meenemen. Paul gaf destijds aan dat 'te betreuren', maar ook te begrijpen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw herdenkt overleden vader: 'Ik mis je'

Ranking the Stars is al bijna vijftien jaar op televisie. In 2019 verhuisde het programma van BNNVARA naar RTL nadat Paul de overstap had gemaakt naar de commerciële omroep. In 2009 presenteerden Sophie Hilbrand en Sander Lantinga tien afleveringen van de panelshow. Alle andere afleveringen werden gemaakt met Paul aan het roer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw wil podcast maken van tweehonderd uur

BNNVARA laat weten nog niets te kunnen zeggen over een eventuele terugkeer van Ranking the Stars bij de omroep. Een woordvoerster zegt wel dat de omroep en Paul in gesprek zijn over verschillende titels. Voor de camera's van RTL Boulevard zei Paul vrijdagavond dat men 'vaag bezig is' met Ranking the Stars. "Dat hebben we weer terug, maar ook dat is nog even de vraag of we dat gaan redden op korte termijn, maar er zitten best wel dingen in de pen", aldus de presentator.

Paul de Leeuw hint op terugkeer Ranking the Stars

02:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!