Lewis Capaldi had diaree tijdens clipopnames in onderbroek

02:41

Lewis Capaldi had diarree in onderbroek tijdens clipopnames

24 oktober 2022 12:39

Lewis Capaldi (26) is niet vies van wat zelfspot. De Schotse zanger deelt in 'Humberto' zonder blikken of blozen een onsmakelijke onthulling over de clip van zijn hit 'Forget Me'.

"Ik had diarree tijdens de opnames"

Humberto Tan toont beelden van de speelse videoclip die geïnspireerd is op die van de Wham!-klassieker 'Club Tropicana'. Gehuld in niets meer dan een witte onderboek laat Lewis zijn inner George Michael zien. Hij vertrouwt Humberto toe dat daar een luchtje aan zat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lewis Capaldi komt met eigen diepvriespizza: 'Mijn ware roeping'

"Het ziet er heel glamoureus uit, maar ik had diarree op de dag dat we de clip schoten", onthult Lewis. "Ik moest mijn billen schoon houden voor die witte onderbroek. Hoe zeg je skidmarks in het Nederlands?" Humberto lacht: "Remsporen noemen we die." "Nou, die onderbroek was niet meer wit toen ik klaar was", vervolgt Lewis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zanger Lewis Capaldi 'te lui' om nieuwe muziek te maken

Kijkers smullen van de ongefilterde Lewis, die lijdt aan Gilles de la Tourette. Dat laatste verklaart zijn zenuwachtige trekjes, aldus fans op social media. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lewis Capaldi ondanks succes nog altijd even nuchter

De naam Lewis Capaldi doet bij sommigen misschien geen belletje rinkelen, maar grote kans dat je zijn nummers wel direct herkent. Het zijn de radiohits van het moment. Lewis breekt in 2019 door met 'Someone You Loved' dat met 2,5 miljard plays op de vijfde plek van meest gestreamde Spotify-nummers ooit staat. 

Het volledige interview met Lewis Capaldi in Humberto kun je hier terugkijken. Zijn live optreden zie je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!