René van der Gijp en Rob Kemps Beeld © SBS6/screenshot Vandaag Inside 24 oktober 2022/ANP

René van der Gijp: 'Rob Kemps belde woest op'

25 oktober 2022 15:28

René van der Gijp (61) heeft het aan de stok met Rob Kemps (37). Wanneer de analist beelden uit 'CHANSONS!' wil laten zien in 'Vandaag Inside' wordt de redactie woedend opgebeld door de presentator van het programma, vertelt hij.

"Als ze in één bedje slapen, moet Matthijs uitkijken"

Rob maakt samen met Matthijs van Nieuwkerk het programma CHANSONS!, waarmee ze het Franse levenslied op de kaart proberen te zetten. René valt iets op tijdens het programma. Volgens hem zou Rob namelijk een wel héél grote fan zijn van Matthijs: "Rob Kemps kijkt heel verliefd naar Matthijs. Hij is niet alleen fan, hij is dol op hem." Om zijn punt te bewijzen, wil René beelden uit dit programma laten zien. Rob is hier niet blij mee: "Ik had dus heel leuke fragmenten, maar toen belde Rob vanaf zijn vakantieadres om 7 uur. Woest, dat we het programma CHANSONS! op de hak wilden nemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René van der Gijp laat zich uit over docu André Hazes: 'Vader draait zich om in zijn graf'

Rob vindt dat 'absoluut niet kunnen'. Johan Derksen neemt het voor hem op: "Zo ken ik Rob Kemps niet, want het is best een aardige jongen, maar hij denkt waarschijnlijk dat wij daarmee iets geks willen doen.” René geeft toe dat hij dat ook van plan was. "Hij kijkt zo verliefd dat ik denk: ik hoop maar dat Matthijs twee kamers neemt in het hotel. Als ze in één bedje slapen, moet Matthijs uitkijken en even zijn poeperd dichthouden." 

Vandaag Inside is iedere werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René van der Gijp: 'Aanbieding gekregen om Khalid & Sophie over te nemen'

Vrouw van René van der Gijp: 'Hij is de man van mijn dromen'

02:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!