CDK JR dolblij na winst Holland's Got Talent: 'Start van iets nieuws'

00:49

Dit is de winnaar van Holland's Got Talent 2022

28 oktober 2022 22:06

'Holland's Got Talent' komt na negen afleveringen helaas tot een einde. En wat voor eind. Na een spectaculaire finale vol dans, muziek en acrobatiek, kan er natuurlijk maar een de winnaar zijn.

"Wauw, gewoon wauw"

In de finale strijden Seigo, Noah Tukker, Life Family, Bart van Gijn, Eline, Super Skaters, Clio, The Gem, Emmelie du Puy en CDK JR om de winst van Holland's Got Talent. De finalisten maken kans op de prijzenpot van maar liefst 50.000 euro. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holland's Got Talent-kandidaat verrast eigen vader in het publiek

De finale is niet live, waardoor het lot van de finalisten in de handen van het aanwezige publiek en de jury ligt. De jury, bestaande uit Dan Karaty, Edson da Graça, Chantal Janzen en Marc-Marie Huijbregts, moet na alle fantastische optredens een top 3 samenstellen. "Jullie zijn allemaal winnaars", verzekert Edson de finalisten. Maar voor hun top 3 kiest de jury voor CDK JR, Eline en Super Skaters. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heb je een uitzonderlijk talent? Geef je op voor Holland's Got Talent

En dan mag het publiek beslissen wie van deze drie de winnaar wordt. Voor de uitslag bekend wordt gemaakt, vertelt Jamai: "Ik weet hoe dit voelt. Dus we gaan het snel doen." Het publiek kiest voor CDK JR. En dat betekent dat de dansgroep er met de winst vandoor gaat. "Wauw, gewoon wauw", reageert een van de dansers. Bekijk hun winnende optreden hieronder terug. 

Dit seizoen van Holland's Got Talent gemist? Je kijkt het terug bij Videoland. Dan zie je bijvoorbeeld Lisette Brillemans, die dit seizoen voor de zesde keer meedeed aan het programma. Hieronder zie je haar auditie. 

Lisette Brillemans voor de zesde keer in Holland's Got Talent

00:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!