Love Is Blind Beeld © Netflix

Welke koppels uit Love is Blind zijn nog altijd gelukkig getrouwd?

30 oktober 2022 11:08

Een nieuwe reeks van 'Love is Blind' is in volle gang, maar dat betekent niet dat we de koppels uit de vorige seizoenen zijn vergeten. Eerder gingen zij op zoek naar het antwoord op de vraag: maakt liefde echt blind? Voor nu lijkt het antwoord te neigen naar 'nee', want de scheidingen vliegen je de afgelopen tijd om de oren. Welke koppeltjes zijn nog wel samen?

Op 19 oktober opende Netflix de pods voor het derde seizoen van Love is Blind. In de datingshow gaan vrijgezellen op zoek naar liefde, maar niet zoals we gewend zijn... In de eerste fase van het programma kunnen de mannen en vrouwen elkaar niet zien, maar wel met elkaar praten. Pas als een van hen een huwelijksaanzoek doet, volgen een echte ontmoeting en een bruiloft. Tijdens het eerste seizoen weten vijf stellen het zover te schoppen, maar slechts twee koppels zijn nog altijd gelukkig getrouwd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love is Blind-ster Kyle Abrams te vinden op OnlyFans na breuk met Deepti Vempati

Lauren en Cameron

Sinds de opnames in oktober van 2018 van start zijn gegaan, is het duo nog altijd even verliefd. Op 16 november vieren de tortelduifjes zelfs dat ze alweer vier jaar getrouwd zijn. Toch kent het koppeltje ook een moeilijke periode, zo vertelt Lauren aan US Weekly. "Ik denk dat het moeilijkste voor ons op dat moment was om gewoon te leren hoe we de mening van mensen van ons af konden laten glijden", legt ze uit. "Ik denk dat het, wanneer je niet zo gewend bent om zoveel aandacht en meningen te krijgen, veel druk kan geven. We zijn mensen, geen robots."

Het paar deelt niet alleen het bed met elkaar, maar ook een YouTube-kanaal: op Hanging With The Hamiltons hebben ze meer dan 696.000 abonnees verzameld. Ook hebben de love birds een boek uitgebracht over hun liefde: Leap of Faith: Finding Love the Modern Way.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love is Blind-ster Kyle Abrams te vinden op OnlyFans na breuk met Deepti Vempati

Amber en Barnett

Amber en Barnett zijn misschien wel het meest besproken koppel uit de eerste reeks, grotendeels vanwege de liefdesdriehoek waarin Barnett zich bevindt met Amber en Jessica. Uiteindelijk volgen Amber en Barnett hun hart en stappen ze in het huwelijksbootje. Ze zijn vandaag de nog altijd getouwd, al gaan er wel geruchten dat ze in een 'relatiecrisis' zitten. Een bron aan de Amerikaanse Women's Health laat echter weten dat het koppeltje nog altijd samen is en 'zeer gelukkig getrouwd'. Ook op Instagram lijkt er geen vuiltje aan de lucht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sal uit Love Is Blind na Mallory weer gelukkig in de liefde: 'Heb al een ring'

Het tweede seizoen van Love is Blind blijkt minder succesvol. Maar liefst zes koppels worden verliefd zonder elkaar ooit gezien te hebben in de tweede reeks. Vijf van hen eindigden uiteindelijk voor het altaar, maar slechts twee gaan daadwerkelijk door met de ceremonie. Toch houdt zowel de liefde van Iyanna en Jarette als Danielle en Nick geen stand en kondigen beide stellen afgelopen zomer aan uit elkaar te gaan.

Jarrette gaat maar liefst twee keer op zijn knieën in het tweede seizoen van de populaire Netflix-datingshow. Eerst vraagt hij Mallory ten huwelijk en als zij nee zegt, probeert hij het bij Iyanna. Dat sprookje is dus inmiddels voorbij. 'Na lang nadenken moeten we helaas delen dat we uit elkaar zijn en een scheiding gaan aanvragen', maken ze in augustus bekend in een statement. 'We geven nog steeds veel om elkaar, maar onze levens gaan twee verschillende kanten op en dat is oké.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mogelijk spin-off van Netflix-hit Virgin River in aantocht

Vlak na de bekendmaking van de breuk wordt duidelijk dat ook Danielle een scheiding heeft aangevraagd bij de Cook County Circuit in Illinois. Die breuk komt niet helemaal uit de lucht vallen, want tijdens Love is Blind hebben de twee het vanaf het begin al niet makkelijk. Er komen heel wat dramatische ruzies voorbij en niemand had dan ook verwacht dat de twee aan het einde van het programma alsnog voor elkaar zouden kiezen.

Netflix maakte eerder al bekend dat er ook nog een vierde en vijfde seizoen van het programma komen. De serie wordt gepresenteerd door het echtpaar Nick en Vanessa Lachey. En dat is niet het enige wat de streamingdienst onlangs aankondigde: er komen namelijk nóg 120 nieuwe titels aan!

Je hoeft je niet te vervelen: Netflix kondigt 120 nieuwe titels aan

02:14