Daphne Koster in Kamp van Koningsbrugge Beeld © AVROTROS: Kamp van Koningsbrugge aflevering 3

Kijkers onder de indruk van ongestelde Daphne in Kamp van Koningsbrugge

27 oktober 2022 22:28

In 'Kamp van Koningsbrugge' worden de kandidaten deze week opnieuw uitgedaagd om het uiterste uit zichzelf te halen. Aan het begin van de aflevering moeten de deelnemers in een rap tempo bergopwaarts marcheren naar hun eindbestemming. En alsof dit niet belastend genoeg is, moeten zij dit ook nog eens doen met een rugzak van twintig kilo op hun rug. Voor één kandidaat is deze opdracht echter nog zwaarder.

"Mooi hoe Daphne over menstruatie begint"

Op het moment dat de kandidaten na een zware tocht mogen zitten, is het tijd voor de zogenaamde 'luisterstop'. Tijdens deze stop is het belangrijk dat de deelnemers de natuur om zich heen goed opnemen. Intussen houdt Special Force Ray zijn praatje en valt zijn collega Dai iets op: Daphne lijkt geëmotioneerd te zijn. "Daphne, wat doet dit met jou?” vraagt Dai. De voormalig voetbalster legt uit dat de hele situatie haar emotioneel raakt. "Het zit in mijn hart. Het is heel tof, maar het is ook afzien. Het is iets met elkaar. Krijg je hier zo’n praatje, dan komt dat binnen." Ook vertelt Daphne dat deze opdracht haar vandaag extra zwaar valt: "Dan ben je ook nog ongesteld en komt het even wat harder binnen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers steunen Natasja Gibbs bij stoppen Kamp van Koningsbrugge

Kijkers zijn onder de indruk van Daphne en vinden het dapper dat ze haar ongesteldheid aankaart. 'Mooi hoe Daphne over menstruatie begint', schrijft een kijker. Een andere kijker 'moet er niet aan denken om een rugzak van 20 kilo te dragen en een tampon van 3 kilo' tussen haar benen. Ook deze persoon vindt Daphnes inzet tijdens de opdracht enorm knap: 'Daphne die benoemt dat ze nog ongesteld is ook en zonder te piepen met die twintig kilo op haar rug doorgegaan is! Daphne jij bent een POWERVROUW!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niels Gomperts heeft 'zeker spijt' van exit Kamp Van Koningsbrugge

Klik hier om de aflevering van Kamp van Koningsbrugge terug te kijken.