Youp van 't Hek had 'geen zin' in Boerderij van Dorst

00:41

Youp van 't Hek niet in Boerderij van Dorst: 'Geen zin'

29 oktober 2022 13:07

Youp van 't Hek (68) heeft een aanbod om langs te komen in 'Boerderij van Dorst' van Raven van Dorst (38) afgeslagen. De cabaretier heeft er geen zin in, zo vertelt hij gisteren in 'Jinek'.

"Het ligt niet aan jou"

Raven vertelt in Jinek over het nieuwe seizoen van diens interviewprogramma. Youp van 't Hek zit tegenover Raven aan tafel. Beau van Erven Dorens vraagt dan ook of Youp op het wensenlijstje staat van Raven. Raven keert zich tot Youp en zegt: "Volgens mij hadden we je wel gevraagd, maar je was druk." Waarop Youp antwoordt: "Nee, ik had geen zin." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Raven van Dorst: 'Wereld ging voor me open door mijn gynaecoloog'

Ai, pijnlijk. Maar Youp legt meteen uit waarom. "Het ligt niet aan jou." Beau weet er alles van. "Youp zegt altijd nee. Tegen alles." Blijkbaar heeft de talkshowhost de cabaretier ook gevraagd voor zijn interviewprogramma Isola di Beau. "Hij had me ook op dat rare eilandje gevraagd. Daar had ik ook geen zin in", vertelt Youp aan Raven. "Het ligt niet aan jou. Ik wil gewoon op een toneel staan en columns maken." Raven stelt Youp gerust: "Ik voel me ook niet beledigd, hoor."

Wie wel naar de boerderij van Raven is afgereisd, is Waylon. Raven vraagt hem dan ook naar zijn thuissituatie. In de video hieronder zie je daar meer over. 

Raven vraagt Waylon naar thuissituatie in Boerderij van Dorst

02:11
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Succes Boerderij van Dorst niet te danken aan vragen Raven'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!