Heel Holland Bakt Beeld © Omroep MAX/Elvin Boer

Tiende seizoen Heel Holland Bakt 18 december van start

1 november 2022 09:00

Het tiende seizoen van de NPO-hit 'Heel Holland Bakt' gaat op zondag 18 december van start. Dat heeft Omroep MAX dinsdag gemeld. De formule van het programma is niet veranderd: tien bakkers proberen juryleden Janny van der Heijden (68) en Robèrt van Beckhoven (61) te overtuigen van hun talenten in de keuken. De presentatie is weer in handen van André van Duin (75).

MAX belooft een 'spectaculair jubileumseizoen', maar geeft nog geen nadere toelichting over de specifieke details van de tiende reeks. De kandidaten worden binnenkort bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heel Holland Bakt-winnares Anna vreest voor sluiting zaak

Heel Holland Bakt is gebaseerd op de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off. Van dit succesvolle programma is in het Verenigd Koninkrijk nu zelfs een musical gemaakt, waarin diverse markante deelnemers van de televisiecompetitie worden gevolgd. Omroep MAX maakte eerder deze maand bekend de mogelijkheden te onderzoeken om de musical ook naar Nederland te halen. MAX kan nog niet zeggen of het gaat om de Engelstalige versie, een vertaling of een eigen Nederlandse variant.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zin in Heel Holland Bakt? André van Duin heeft nieuws voor je

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!