Beeld © ANP

Even Tot Hier komt binnenkort terug met een nieuw seizoen

1 november 2022 20:03

Fans van Even Tot Hier kunnen binnenkort weer genieten van een gloednieuw seizoen. BNN VARA laat weten dat Niels van der Laan (41) en Jeroen Woe (41) vanaf 12 november weer terug zijn met hun satirische zaterdagavondshow.

"Je kunt zonder schuldgevoel naar ons gaan kijken, want wij hebben onze studio voor zover bekend niet laten bouwen door uitgebuite arbeidsmigranten!"

Terwijl de mannen van Oranje aantreden op het WK zullen Niels en Jeroen beginnen aan het achtste seizoen van het succesvolle programma. Ook dit seizoen zijn de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties weer onderdeel van de show.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Even Tot Hier-mannen kunnen Televizier-zege nog niet bevatten

Even Tot Hier begint op 12 november en is elke zaterdag om 21.30 uur of om 22.30 uur te zien op BNNVARA op NPO 1. Het precieze tijdstip is afhankelijk van het WK Voetbal. "Je kunt zonder schuldgevoel naar ons gaan kijken, want wij hebben onze studio voor zover bekend niet laten bouwen door uitgebuite arbeidsmigranten!", aldus Niels en Jeroen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tv-critici reageren opgelucht aan talkshowtafels na winst Even Tot Hier

Even Tot Hier wordt gemaakt door Niels en Jeroen, samen met schrijvers Hans Riemens, Peter Capel, Peter Heerschop, Emilio Guzman, Owen Schumacher en Armèn Hakhverdian.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Even Tot Hier wint Gouden Televizier-Ring, Tim Hofman beste presentator

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!