John de Bever gooit Corry Konings in eigen zwembad

01:03

John en Kees gooien Corry Konings in zwembad in De Bevers: 'Rotzakken'

2 november 2022 21:37

John de Bever (57) en zijn liefje Kees (37) maken het aardig bont in 'De Bevers'. De twee heren gooien hun goede vriendin Corry Konings (71) zonder pardon in het zwembad.

"Je gaat toch niet de koningin van het levenslied het water in gooien?"

Het is bloedheet wanneer John en Kees naar de prachtige villa van Corry Konings vertrekken. Natuurlijk is het een goede vriendin, maar dat zij een enorm zwembad heeft is een extra stimulans om haar even te bezoeken. "Wij hebben een vriendin met een zwembad", zegt Kees. Corry heeft de nodige voorbereidingen getroffen voor haar prominente gasten. "Ik heb het zwembad vanochtend al gezogen." 

Kees is groot fan van de zangeres. "Ik ben een groot fan van Corry natuurlijk. Van kinds af aan al. Toen ik voor het podium stond, want ik ging overal heen, was hij (John, red.) al bij haar achter de schermen. Wij hebben elkaar toen nooit gezien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John de Bever vertelt in geuren en kleuren over onenightstand met Anny Schilder

Het is al aardig druk bij het zwembad van Corry. "Haar zoon Joeri was er met zijn vriendin Tessa en een paar vriendinnen daar aan het zwemmen. Dat krijg je als je een huis met een zwembad hebt en het mooi weer is. Dan heb je natuurlijk heel veel aanloop." Ook John geniet met volle teugen van de koelte in de achtertuin van Corry. "Het is toch geweldig hier", zegt hij tegen haar. 

Wanneer iedereen uit het zwembad is gekropen, vertelt John over zijn lange relatie met Corry. "Wij kennen elkaar toen jullie nog niet geboren waren. (...) Ik weet nog dat ik hier aanbelde, heel zenuwachtig. Maar bij jou ben je niet lang zenuwachtig. Dat was Corry Konings. Ik hield van dat soort muziek." De twee oudere besjes praten graag ronduit over het verleden. 

John zit met ontbloot bovenlichaam op een ligstoel, maar dan ontdekt Kees dat John zijn buik aan het inhouden is en maakt zich grote zorgen. "John, doe je buik even uit, want je loopt blauw aan. Kijk dan, hij krijgt bijna geen lucht meer." John verdedigt zichzelf, maar Kees kent zijn man maar al te goed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

7x waarom De Bevers de beste realityserie op de Nederlandse televisie is

De Bevertjes blijven kwajongens en willen Corry ook nog even zien spartelen in haar eigen zwembad. Kees: "We keken elkaar aan van: zullen we Corry in het zwembad gooien? Ik had het in gedachten al gezien, maar durfde het niet uit te voeren. John zei: 'Het kan wel.' Dus ik laat het hem gewoon doen dan blijf ik nog een beetje buiten schot als ze link wordt."

Tijdens de actie gilt Kees het uit: "Ik durf het niet." Toch moet Corry eraan geloven en John duwt, met minimale hulp van Kees, haar zo het zwembad in. "Rotzakken", roept Corry. "In mijn hoofd kan dat niet. Je gaat toch niet de koningin van het levenslied het water in gooien? We verzinnen het wel, maar hij moet het dan doen", vertelt Kees. "Ik ben meteen afgekoeld", zegt Corry. 

De Bevers zie je elke woensdag om 20.30 uur bij RTL 5. Bij Videoland kijk je het programma terug en vooruit. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!