RENZE Beeld © RTL

Renze Klamer moest eerste aflevering talkshow last minute wijzigen

4 november 2022 10:41

Sinds afgelopen weekend is Renze Klamer (33) weer terug met zijn talkshow op de zaterdag- en zondagavond. De presentator dacht een leuk item te hebben bedacht met het voorlezen van gemene berichtjes van Twitter, maar in 'De BLVD Podcast' vertelt Rob Goossens (31) dat het item vlak voor ze live gingen plots op de schop moet.

"Toen hebben ze last minute de muziek nog even aangepast"

Rob is afgelopen zaterdag te gast in de talkshow van Renze om de week door te nemen. De presentator heeft ook het leuke idee om in de aflevering gemene berichtjes van kijkers op Twitter voor te lezen op het klassieke nummer 'Greensleeves'. Alleen merkt Rob vlak voor de uitzending op dat dat nummer even daarvoor óók in The Big Show, eveneens te zien bij RTLwordt gebruikt.

"Toen hebben ze last minute de muziek nog even aangepast. Het zijn kleine dingen. Nu heeft de kijker niks gemerkt", aldus Rob.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Renze Klamer blikt terug op stukgelopen huwelijk: 'Jammer'

Daarnaast komt er nog een grap uit Renzes koker: een minuut stilte voor de aandeelhouders van Shell. In onderstaande video zie je wat Rob en Luuk daarvan vinden.

Kijkers kregen volgens Rob Goossens 'kortsluiting' bij eerste aflevering Renze

01:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Renze Klamer zag Jan Smit instorten: 'Het ging helemaal mis'

Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyApple, Google of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering. De podcast is er ook in video en die zie je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!