Maud en Evert in Onze boerderij Beeld © Onze boerderij KRO-NCRV aflevering 10 05-11-2022

Stikstofcrisis donkere wolk boven liefdesgeluk Maud en Evert uit Boer zoekt Vrouw

6 november 2022 13:13

Boer Evert en zijn Maud zijn één van de favoriete koppels uit het meest recente seizoen van 'Boer zoekt Vrouw'. Matchmaker Yvon Jaspers (49) ontvangt de tortelduifjes zaterdagavond in haar programma 'Onze boerderij: en nu zelf'.

"Er dreigt wel een wolkje ergens, dat zeker"

"Het was bijzonder om mee te maken hoe de introverte Evert en de extroverte Maud voor elkaar vielen", blikt Yvon terug als voice-over van het programma. Als de presentatrice vervolgens Maud even apart neemt, vertelt de kersverse boerin nog wel altijd zichzelf te zijn - ondanks dat haar leven enorm veranderd is sinds ze Evert kent en samenwonen in Drenthe. "Ik ben misschien nog wel meer Maud nog", vervolgt ze.

Toch is het volgens de BzV-ster niet altijd even makkelijk om na acht jaar weer met een man samen te wonen, maar beginnen ze elkaar 'steeds beter te begrijpen' als is het wel nog 'ingewikkeld'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-boer Hans en Annette geven hartverwarmende relatie-update

Als Yvon even later met de twee love birds een momentje van rust heeft, vraagt ze of de huidige situatie rondom de boeren invloed heeft op hun relatie. Evert, die zich er behoorlijk over kan opwinden, vertelt dat hij probeert zich er niet door uit het veld te laten slaan.

"Ik zie wel dat als hij even van de boerderij af is en even de televisie aanknipt en het gaat over het onderwerp stikstof, dat er dan wel vurige oogjes ontstaan en hij zijn stem af en toe kan verheffen”, vult Maud haar partner aan. "Hij kan zich wel druk maken, maar dat is ook weer snel weg (…) Er dreigt wel een wolkje ergens, dat zeker."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BZV-boer Bastiaan wordt lijsttrekker voor BoerBurgerBeweging

Onze boerderij: en nu zelf is elke zaterdag om 19.00 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1. Kijk de aflevering met Maud en Evert hier terug.

'Volgend jaar bruiloft van Maud en Evert uit Boer zoekt Vrouw'

02:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!