Beeld © NPO 3/screenshot Boerderij van Dorst 6 november 2022

Waylon bedroog Bibi 'uit paniek' door erectieproblemen

6 november 2022 22:28

Waylon (42) heeft in 'Boerderij Van Dorst' voor het eerst meer vertelt over de demonen waar hij mee kampte. Waylon zou last hebben gehad van blokkades in zijn hoofd waardoor het 'beneden niet meer lekker werkte' en hij uiteindelijk ook 'uit paniek' zijn vriendin Bibi Breijman (31) bedroog.

"Weet je hoe fucked up dat is?"

"Het was niet per se chic. Ik ben een klootzak", zegt Waylon als presentator Raven van Dorst hem vraagt of hij 'het thuis weer een beetje goed' heeft kunnen maken nadat bekend werd dat hij vreemd was gegaan. "We zijn in therapie gegaan, want het was een heel heftige periode", zo vertelt Waylon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon blikt terug op vreemdgaan: 'Ongelofelijk domme lul geweest'

Waylon ging niet in therapie omdat hij Bibi niet meer leuk of aardig zou vinden, maar omdat hij het op wilde lossen. "Het was heel heftig, maar de liefde is nog altijd groter dan de haat", aldus de zanger. "We gaan met elkaar verder, we zijn nog steeds verliefd. We zijn sterk met z'n tweeën. We gaan dit overleven, dat hebben we met elkaar afgesproken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon geconfronteerd met vraag over vreemdgaan in live-uitzending Humberto

Waylon sprak ook uitgebreid over de 'demonen in zijn hoofd'. Hij kent een geschiedenis met verslavingen en zou 'veel gedoe' hebben gehad. "Ik kom niet per se uit een milieu waarin aangemoedigd werd om met iemand te gaan praten." En juist omdat Waylon die 'issues’ niet had opgelost, ontstonden er demonen in zijn hoofd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon krijgt koudwatervrees en ziet af van optreden Jinek

Raven laat hem niet helemaal wegkomen met dit vage antwoord en vraagt door, waarop Waylon besluit open kaart te spelen. "Weet je wat: fuck it. Door het leven, door wat dan ook, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen waardoor het beneden gewoon niet meer lekker werkte. Weet je hoe fucked up dat is? Is geen excuus, verre van. Maar is wél het demoon waar ik het over had", zo onthulde hij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman vertelt over heftige periode na vreemdgaan Waylon

Waylon zou vervolgens 'uit paniek' Bibi hebben bedrogen. "Het is heel heftig om als man te ervaren 'hé fuck, m'n shit werkt niet. Wat de fuck is er aan de hand?' Het meest mannelijke wat je bezit, kan je op dat moment niet delen. Ik ben gewoon een tyfuslul geweest die een ongelofelijk stomme fout heeft gemaakt, die een probleem dat hij had is gaan oplossen met iets wat nog een veel groter probleem heeft veroorzaakt."

Waylon vertelt in Boerderij van Dorst over vreemdgaan: 'Was niet per se chic'

00:50

Boerderij van Dorst is op zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Kijk de aflevering hier terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!