Aran on Tour: Deborah maakt gezin Martijn Krabbé weer compleet

14:03

Martijn Krabbé ziet The voice of Holland niet terugkeren: 'Moeilijk'

9 november 2022 16:17

Martijn Krabbé (54) presenteert al dertien jaar lang het succesvolle 'The voice of Holland' als er schokkende onthullingen rondom seksueel grensoverschrijdend gedrag in de talentenjacht naar buiten komen. Halverwege het seizoen wordt de kijkcijferhit abrupt van de buis gehaald. In 'Aran on Tour' vertelt de presentator dat de kans klein is dat 'The Voice' ooit nog terugkeert. 

"Iedereen zit te wachten totdat er een conclusie aan gebonden wordt"

Eerder dit jaar stelt BOOS misstanden rondom The voice of Holland aan de kaak. In het programma van Tim Hofman komen tientallen vrouwen aan het woord die onder anderen bandleider Jeroen Rietbergen en coaches Ali B en Marco Borsato beschuldigden van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van de zangcompetitie op RTL 4. 

Veel over The Voice kan en mag Martijn vanwege het onderzoek niet loslaten, maar wel vertelt hij het volgende: "Iedereen zit te wachten totdat er een conclusie aan gebonden wordt. Iedereen wil natuurlijk weten: wat is er waar. Ik ook."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman draagt Televizier-prijs op aan The Voice-slachtoffers

Ook geeft hij aan dat hij zelf 'niets heeft meegekregen' van wat zich achter de schermen heeft afgespeeld. Of het programma ooit nog terugkomt? Dat is volgens Martijn nogal 'moeilijk'.

Aran ging eerder een dagje met De Bevers mee en vroeg hen naar het nieuwe seizoen. Bekijk die video hieronder:

Aran on Tour: Deborah maakt gezin Martijn Krabbé weer compleet

14:03
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BOOS-aflevering over The Voice wint TV Moment van het Jaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!