Aran on Tour: Deborah maakt gezin Martijn Krabbé weer compleet

14:03

Nieuw seizoen Kopen zonder Kijken wordt 'heel anders'

11 november 2022 07:12

Na vijf seizoenen 'Kopen zonder Kijken' kloppen wanhopige stellen nog altijd aan bij Martijn Krabbé (54) en zijn team om een huis voor hen te vinden. Een zesde en zevende seizoen zijn dan ook al in de maak - al gaat er wel het een en ander veranderen.

"Ik vind het het mooist als mensen aan het einde gewoon heel erg gelukkig zijn"

In een nieuwe aflevering van Aran on Tour vertelt Martijn dat hij momenteel druk is met de voice-overs van het zesde seizoen van de kijkcijferhit. Ook zijn de voorbereidingen voor het zevende seizoen in volle gang. Dat moet in het voorjaar van 2024 op de buis komen. Zo bezoekt het team van Kopen zonder Kijken soms wel vijftig huizen in één week.

"Dat [seizoen] wordt heel anders omdat de markt totaal aan het veranderen is", vertelt hij hierover. "De rente is gewoon heel erg aan het stijgen, de hypotheekrente is aan het stijgen. Dus je hebt hogere maandlasten, dan ga je ook minder lenen. Er is een enorme inflatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Team Kopen zonder Kijken neemt huis Martijn Krabbé onder handen

Daarnaast zijn ook de huizenprijzen enorm aan het zakken. Dus Martijn verwacht dat Bob in het zevende seizoen niet veel belletjes meer hoeft te plegen met de vraag of er nog extra budget is. "Dat er straks een telefoontje komt van de deelnemers met: Bob er moet geld af. Of laat de verbouwing maar helemaal zitten. We weten nog niet zo goed wat er gaat gebeuren", aldus Martijn. "Ik vind het het mooist als mensen aan het einde gewoon heel erg gelukkig zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé 'compleet overvallen' door aantijgingen The Voice

Aran ging eerder een dagje met De Bevers mee en vroeg hen naar het nieuwe seizoen. Bekijk die video hieronder:

Aran on Tour: Bevers bedanken Angela de Jong voor extra Televizier-aandacht

11:46