Isaiah en Jennemie in FBoy Island Beeld © HBO Max

Plottwist! Zeven nieuwe jongens maken FBoy Island onveilig

9 november 2022 16:18

In de nieuwe realityserie 'FBoy Island' gaan drie dames op zoek naar de ware liefde. De meiden worden bij hun zoektocht vergezeld door zestien heren: acht Nice Guys en acht FBoys. Tijdens de derde aflevering is er echter sprake van een grote plottwist wanneer er ineens zeven nieuwe jongens hun intrede maken. Wij spraken hen over hun deelname.

"Toen dit avontuur op mijn pad kwam, voelde het als een sprong in het diepe die ik moest maken!"

De 26-jarige Jennemie, de 24-jarige Manon en de 29-jarige Sarah reizen af naar een tropische bestemming om een nieuwe vlam aan de haak te slaan. De mannen op het eiland zijn echter niet allemaal op zoek naar de ware liefde. Van de zestien mannen zijn er namelijk acht Nice Guys die helemaal klaar zijn voor een relatie. De overige acht mannen, de FBoys dus, zijn er enkel voor de geldprijs van 50.000 euro. Aan de vrouwen om erachter te komen wie wie is. Hun taak wordt nu nog moeilijker aangezien er in de derde aflevering zeven nieuwe single mannen hun opwachting maken in het programma. 

Zijn deze zeven heren op zoek naar de ware liefde? Of zijn het toch stiekem FBoys? Maak hieronder kennis met de nieuwe mannelijke singles. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederlandse versie FBoy Island vanaf vandaag te zien

Celvinio

Celvinio is 23 jaar en komt uit Amsterdam. In zijn introfilmpje vertelt de single dat hij meedoet om de liefde van zijn leven te vinden. Of dat waar is, is nog maar de vraag. 

Celvinio uit FBoy Island

Cas

Cas doet modellenwerk, dus met zijn looks kan hij de vrouwen in ieder geval zeker wel veroveren. Zal ook zijn innerlijk in de smaak vallen? 

Cas uit FBoy Island

Mike O. 

De 28-jarige Limburger hoopt op een onvergetelijke avontuur op het eiland. "Hoe mooi zou het zijn als je de ware liefde op een tropisch eiland tegenkomt, erna samen gelukkig wordt en later tegen iedereen uitgebreid kan vertellen hoe je elkaar tegen bent gekomen? Nou, klinkt goed toch?" 

Mike O.

Mike D. 

De 27-jarige Mike uit Groningen is er helemaal klaar voor om iemands hart te veroveren op het eiland. Over zijn deelname hoefde hij dan ook niet lang na te denken. "In mijn ogen gebeurt alles met een reden. Dus toen dit avontuur op mijn pad kwam, voelde het als een sprong in het diepe die ik moest maken!"

Mike D. uit FBoy Island

Nicklas 

Nicklas is 29 jaar en gelooft in de liefde. Maar daarnaast gelooft hij ook in 'centjes', grapt hij. "Deze kans wou ik niet mislopen: in plaats van stage lopen na mijn studie kon ik een maand gratis op vakantie en meedoen aan een leuk experiment. Daarnaast had ik ook wel het gevoel dat ik erg goed zou zijn in het spel, of dat ook zo was moeten jullie maar gaan zien!" 

Nicklas uit FBoy Island

Lorenzo

De 25-jarige Lorenzo uit Tilburg doet eveneens mee aan het programma om te ervaren hoe een realityshow eraan toe gaat. "Daarnaast bood de show een leuke kans op liefde en een geldbedrag." 

Lorenzo uit FBoy Island

Isaiah

De Rotterdamse Isaiah is 25 jaar en 'was altijd benieuwd naar hoe het zou zijn om mee te doen aan een realityprogramma'. "Ook het idee dat je je telefoon voor een maand niet zou hebben en dat het werd opgenomen op een plek waar ik zelf half vandaan kom, maakte het dat ik zeker geen nee kon zeggen tegen dit avontuur."

 

Isaiah en Jennemie in FBoy Island
Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Tranen en paniek in eerste beelden FBoy Island

Het programma wordt gepresenteerd door cabaretier en De Slimste Mens-winnaar Lisa Loeb. De eerste vier afleveringen zijn nu te zien bij HBO Max. Volgende week verschijnen er weer vier afleveringen en op 21 november zie je de dubbele finale bij de streamingdienst.

Tijdens de eerste shoot met de heren weet Lorenzo een van de dames al in verlegenheid te brengen:

Lorenzo uit FBoy Island brengt Manon in verlegenheid tijdens sexy shoot

01:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!