Yvonne Coldeweijer Beeld © ANP

Yvonne Coldeweijer wil meedoen aan Ranking the Stars

9 november 2022 15:06

Yvonne Coldeweijer (35) zou graag meedoen aan het nieuwe seizoen van 'Ranking the Stars' bij BNNVARA. Dat meldt de vrouw achter het populaire juicekanaal 'Life of Yvonne' woensdag in haar Instagram Stories.

"Je mag mij ook wel bellen hoor"

Zij deelt een SBS-interview met Paul de Leeuw over het programma, waarin hij meldt dat Evert Santegoeds een van de kandidaten van het nieuwe seizoen wordt. "Je mag mij ook wel bellen hoor", schrijft Yvonne erbij. "Lijkt me wel leuk, BN'ers roasten in het echt. En ik ben veul goedkoper dan Evert."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yvonne wil nooit meer gebruikt worden om haar geld: 'Die 9000 euro niet teruggezien'

Het is niet bekend hoeveel Evert krijgt voor zijn deelname aan het programma. RTL maakte in oktober bekend na drie jaar te stoppen met Ranking the Stars. In het programma moeten BN’ers onalledaagse vragen beantwoorden en elkaar de maat nemen. Eddy Zoëy presenteerde het meest recente seizoen. Paul de Leeuw presenteerde de andere twee seizoenen bij RTL.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Management Arjen Lubach grijpt in na juice van Yvonne Coldeweijer

Ranking the Stars is al bijna vijftien jaar op televisie. In 2019 verhuisde het programma van BNNVARA naar RTL nadat Paul de overstap had gemaakt naar de commerciële omroep. BNNVARA kon twee weken geleden nog niets zeggen over een eventuele terugkeer van Ranking the Stars bij de NPO. De omroep was woensdagmiddag niet voor commentaar bereikbaar.

Onlangs ontmoette Yvonne al een BN'er waarover ze heeft lopen juicen, namelijk Robert ten Brink. Miljuschka Witzenhausen zag het allemaal gebeuren en vertelt in de video hieronder over het onderonsje. 

Miljuschka ooggetuige van 'awkward' ontmoeting Yvonne Coldeweijer en Robert ten Brink

02:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!