Paul de Leeuw Beeld © ANP

'Nog lang niet zeker dat Ranking the Stars terugkomt'

9 november 2022 19:11

Het is nog lang niet zeker dat het programma 'Ranking the Stars' terugkeert bij de NPO. Dat laat BNNVARA woensdag desgevraagd weten. Presentator Paul de Leeuw (60) liet de afgelopen week in een interview bij 'Shownieuws' doorschemeren dat al wordt nagedacht over kandidaten.

""Die nieuwe vorm en line-up van BN’ers moeten nog aan ons worden gepresenteerd"

Maar dat is wat prematuur, beklemtoont BNNVARA. "De producent is op dit moment aan het kijken of een nieuwe serie Ranking kan worden maken die aansluit bij de huidige tijdsgeest en thema’s die we bij BNNVARA belangrijk vinden", aldus een woordvoerder. "Die nieuwe vorm en line-up van BN’ers moeten nog aan ons worden gepresenteerd. Op basis daarvan beslissen we hierover. Het is op dit moment dus nog verre van zeker of Ranking daadwerkelijk terugkeert."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland en Arno Kantelberg al gevraagd voor nieuwe Ranking The Stars

In het programma moeten BN’ers onalledaagse vragen beantwoorden en elkaar de maat nemen. Ranking the Stars is al bijna vijftien jaar op televisie. In 2019 verhuisde het programma van BNNVARA naar RTL nadat Paul de Leeuw de overstap had gemaakt naar de commerciële omroep. Maar RTL maakte recent bekend niet door te gaan met de show.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yvonne Coldeweijer wil meedoen aan Ranking the Stars

Paul liet doorschemeren bij SBS dat Evert Santegoeds al benaderd was als deelnemer in het programma. Yvonne Coldeweijer bood zich woensdag via haar juicekanaal zelf aan voor de show. De vrouw achter het populaire juicekanaal Life of Yvonne meldde op Instagram: "Je mag mij ook wel bellen hoor. Lijkt me wel leuk, BN'ers roasten in het echt. En ik ben veul goedkoper dan Evert."

Paul de Leeuw hint op terugkeer Ranking the Stars

02:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!