Sleepers Beeld © Videoland

Videoland deelt eerste beelden van snoeiharde serie Sleepers

15 november 2022 10:15

Snoeihard, beklemmend en bloedstollend spannend: de gloednieuwe Videoland-serie 'Sleepers'. De serie is geïnspireerd op het gerucht dat criminele organisaties jonge mensen naar de politieschool sturen, om zo bij de politie te infiltreren. Deze jonge infiltranten worden sleepers genoemd. Videoland deelt nu de eerste beelden van de serie met Robert de Hoog (33) en Teun Kuilboer (40).

Robert de Hoog als corrupte agent in eerste bloedstollende beelden Sleepers

00:49

De Videoland Original Sleepers, geproduceerd door Fiction Valley, is vanaf donderdag 8 december te zien en vertelt het keiharde verhaal van corrupte agent Martin (Robert de Hoog) die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Terwijl zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (Julmar Simons a.k.a. rapper Adje) Martin steeds meer naar de onderwereld trekken, moet Martin een masker ophouden bij zijn vrouw Noura Oudkerk (Maryam Hassouni), die zelf een vakkundige rechercheur is bij interne zaken van de Utrechtse politie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Videoland-serie Sleepers krijgt nu al een tweede seizoen

Naast Robert de Hoog, Teun Kuilboer, Maryam Hassouni en Julmar Simons, spelen onder anderen Chems Eddine Amar, Chris Peters, Dilan Yurdakul, Gijs Scholten van Aschat, Hans Dagelet, Hans Kesting, Lineke Rijxman, Marieke Heebink, Mike Reus, Nazmiye Oral, Rifka Lodeizen en Sabri Saddik een rol in de nieuwe serie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Videoland kondigt Mocro Maffia-film aan over Tatta

De zesdelige serie is vanaf 8 december in zijn geheel te zien bij Videoland en is geschreven door Simon de Waal en Robert de Hoog. Laatstgenoemde is daarnaast ook creative producer van de serie. Regie ligt in handen van Max Porcelijn en Aaron van Valen. Fiction Valley is verantwoordelijk voor de productie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!