Monic Hendrickx Beeld © Netflix

Monic Hendrickx bevestigt comeback in Ferry de Serie

15 november 2022 16:43

Na drie seizoenen 'Undercover' en 'Ferry de Film', kunnen we binnenkort ook 'Ferry de Serie' verwachten. Het was tot nu toe nog niet duidelijk wie er naast Frank Lammers (50) en Elise Schaap (40) te zien zullen zijn, maar daar heeft Monic Hendrickx verandering in gebracht. Zij vertelt namelijk in een interview met ons dat ze ook in de serie te zien is.

Monic speelt in de film de zieke zus van Ferry, Claudia, en maakt dus in de serie haar comeback. De serie gaat verder waar de film is gebleven. Ferry gaat Danielle achterna en komt in Brabant terecht. Daar moet hij een nieuw leven opbouwen en laat de broer van Danielle - Lars - nu nét een goede kok zijn. En dan niet eentje die eten bereidt, maar perfecte pillen aflevert. In het eindshot van Ferry de Film is te zien dat Lars in een loods aan de slag is en dit zal dan ook naar alle waarschijnlijkheid het startschot zijn van Ferry de Serie

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Lammers speelt 'gekke broer van Ferry Bouwman' in nieuwe film

Hoe de verhaallijn zich ontwikkelt, zullen we nog even moeten afwachten. Netflix heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de serie te zien zal zijn. Wel weten we dat de opnames al in april van dit jaar hebben plaatsgevonden en in september nog steeds bezig waren, toen zijn er namelijk wat foto’s gedeeld vanaf de set. To be continued dus!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Lammers krijgt geen genoeg van Ferry Bouman

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!