Kaj Gorgels, Sylvia Geersen en Donny Roelvink in Special Forces VIPS Beeld © RTL

Special Forces-kandidaten breken bij inspreken laatste videoboodschap

16 november 2022 12:11

In de derde aflevering van 'Special Forces VIPS' vloeien de tranen rijkelijk wanneer de kandidaten een eventuele laatste boodschap in moeten spreken voor hun dierbaren. Het is iets dat échte Special Forces ook doen voor ze op missie gaan. Stuk voor stuk breken de bekende kandidaten terwijl ze recht de camera in kijken.

Let op: dit artikel bevat spoilers uit de meest recente aflevering van Special Forces VIPS.

"Ik hoop dat jullie trots op me zijn"

"Mama, ik hou zielsveel van je", zegt Sylvia Geersen, die als eerste aan de beurt is. "Ik hou van je." Thijs Zeeman spreekt iets in voor zijn dochter. "Dit is een boodschap voor jou", zegt hij, terwijl hij tegen zijn tranen vecht. "Je bent nog heel klein. Het anderhalf jaar dat je er nu bent, dat is een feestje. En dat komt door jou."

Denzel Slager spreekt zijn vriendin Famke Louise en dochter toe. "Ik hou zielsveel van jullie. Door jullie voel ik het allemaal weer. Ik zal altijd voor jullie waken."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ferry wéér aangepakt in Special Forces VIPS vanwege eiwitreep

Kaj Gorgels richt zijn boodschap aan z'n moeder en dat doet hem veel. "Mijn vader is overleden toen ik zeventien was. Hij was alcoholverslaafd en ik was eigenlijk meer een vader voor hem dan andersom", legt hij uit. Dan begint hij zijn boodschap: "Lieve mam, als ik boven ben, zou ik pap de groeten doen van jou en iedereen." Tegen zijn vriendin Jessie zegt Kaj dat hij het heel erg jammer vindt dat ze er nooit aan toe zijn gekomen om samen aan kinderen te beginnen. 

Donny Roelvink praat voor zijn familie; zijn vader, moeder en broer Dave. "Ik kan me geen leven zonder jullie voorstellen. Ik hoop dat jullie trots op me zijn. Ik hou ongelofelijk veel van jullie."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sylvia Geersen geconfronteerd met grootste angst in Special Forces VIPS

In deze aflevering besluit Henk Grol op te geven: zijn lichaam trekt het simpelweg niet meer. Later neemt ook Thijs het besluit een einde aan zijn avontuur bij de Special Forces te maken. Zijn opspelende knie speelt hem te veel parten.

Ferry wéér aangepakt in Special Forces VIPS vanwege eiwitreep

00:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!