Presentatrice Hélène Hendriks aan de talkshowtafel van HLF8. Beeld © ANP

Hélène Hendriks geeft duidelijkheid over presentatie HLF8

17 november 2022 08:26

Hélène Hendriks (42) blijft voorlopig zitten waar ze zit. In 'Vandaag Inside' vertelt de presentatrice dat ze tot het einde van het jaar op maandagen de presentatie van 'HLF 8' op zich neemt. Leonie ter Braak (42), die in januari de overstap maakt naar RTL, presenteert het programma op de andere dagen.

In eerste instantie lijkt het er even op dat Hélène stopt met HLF8 om verslag te kunnen doen van het WK voetbal in Qatar. Omdat ze 'harder nodig is op de zenders' reist niet Hélène, maar Noa Vahle, dochter van Linda de Mol, af naar het Midden-Oosten. Na dat besluit en een gesprek met de Talpa-bobo's reserveert de presentatrice de komende tijd de maandagen om HLF8 te maken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hélène Hendriks live op tv over vreemdgaan: 'Doen we allemaal'

Als Hélène rouwig is om het besluit dat ze niet bovenop het voetbal zit in Qatar, laat ze dat niet merken. Naar eigen zeggen krijgt ze meer plezier in het presenteren van de talkshow op SBS en is ze blij met het vernieuwde format. Bovendien is ze blij dat ze op maandag presenteert: dan zit er volgens haar genoeg sport in het programma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hélène Hendriks uit frustratie HLF8 en stuurt mail naar redactie

Johnny de Mol zwaaide eind oktober officieel af als presentator van 'zijn' HLF8. Hij vond het belangrijker om zich te focussen op zijn eigen welzijn en dat van zijn familie, nadat hij eerder dit jaar zijn werkzaamheden neerlegde na beschuldigingen van wangedrag. Ondanks de positieve uitslag van het onderzoek zag Johnny het niet zitten om op korte termijn terug te keren. Hij presenteerde het programma eind april voor het laatst. 

Rob Goossens: 'HLF8 moet stoppen na vertrek van Johnny de Mol'

04:36

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!