Beeld © NTR/RTL Boulevard

Luuk Ikink verstoorde bíjna opnames Sinterklaasjournaal

18 november 2022 09:36

Als Sinterklaas in het land is, wordt de woonplaats van Luuk Ikink (39) omgetoverd tot Sint-paradijs. Niet alleen woont hij dichtbij Pietenhuis Soestdijk, ook doet het 'Sinterklaasjournaal' regelmatig verslag van zijn buurtje. En dat leidt ertoe dat Luuk bijna een uitzending verstoort.

"Ik liep recht in een verslag van het Sinterklaasjournaal"

Luuk vertelt in De BLVD Podcast dat hij gewoon naar de groenteboer ging toen hij op het tafereel stuitte. "Ik kwam daar en ik liep recht in een verslag van het Sinterklaasjournaal." Zijn vaste groenteboer was nergens te bekennen."Er was daar een groenteboer, die leek ontzettend veel op Nasrdin Dchar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers gieren om boerenvlag in Sinterklaasjournaal

En dat is niet de enige BN'er ter plaatse. "Ik keek recht in het gezicht van Rachel Rosier, die verslaggever. Ik liep daar gewoon die hele gebeurtenis op." Luuk kent haar niet persoonlijk, 'maar wij herkenden elkaar, van televisie. Heel stom eigenlijk.'

Luuk Ikink verstoorde bíjna opnames Sinterklaasjournaal

01:03

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify, Apple, Google of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering. Hier bekijk je de video van de podcast.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sinterklaas krijgt veel kritiek na reis met privéjet: 'Geen klimaatpaus'

Of Luuk in de uitzending te zien zal zijn, weet hij niet. In 2020 was hij wél te zien in het kinderprogramma. Toen speelde hij een man die zijn schoen kwijt was.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!