Carlo Boszhard voor Married At First Sight Beeld © Nander de Wijk

RTL doet leuke onthulling over volgend seizoen Married At First Sight

21 november 2022 14:12

2023 begint goed voor fans van 'Married At First Sight'. Vanaf 3 januari kun je niet één, maar twee keer per week het spraakmakende liefdesexperiment onder de bezielende leiding van Carlo Boszhard (53) kijken op RTL 4.

RTL 4 schroeft het aantal afleveringen per week dus op. De zender experimenteert eerder al met meerdere afleveringen per week en dat smaakt kennelijk naar meer. Na een regulier seizoen met één aflevering per week, staat Married At First Sight in het nieuwe jaar op dinsdag en woensdag in de gids. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-icoon Chantal weer gelukkig in de liefde: 'Niet meer verwacht'

Of dit ook betekent dat er meer koppels zijn, is niet duidelijk. Worden de makers gezegend met een iconisch duo als Henk en Chantal of spraakmakende kandidaten zoals Arjan, dan is er kijkvoer genoeg om misschien zelfs een hele week te vullen.

De opnames van het nieuwe MAFS-seizoen zijn afgelopen zomer begonnen. Carlo Boszhard geniet er meer dan ooit van. Niet zozeer vanwege de deelnemers, maar omdat de presentator plannen heeft om in het huwelijksbootje te stappen met zijn verloofde Herald.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique uit MAFS bijna 30 kilo afgevallen: 'Heb weer een gezond lichaam'

Rob Goossens kijkt onlangs zijn ogen uit op de televisiebeurs MIPTV in Cannes. Het ene na het andere bizarre concept passeert de revue en met name één daarvan is bij hem blijven hangen: de Zuid-Koreaanse datingshow Weight For You, een bizarre mix tussen Obese en Married At First Sight

Luuk geen fan van nieuw realityprogramma: 'Perverse televisie'

00:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim uit MAFS is 15 kilo afgevallen: 'I did it'

Het achtste seizoen van Married At First Sight is vanaf 3 januari elke dinsdag en woensdag te zien op RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!