Familie Cudogham (Een Huis Vol) Beeld © Stijn Ghijsen / KRO-NCRV

Een Huis Vol keert terug op eerste kerstdag

23 november 2022 20:22

Het populaire KRO-NCRV-programma 'Een Huis Vol' komt terug. En dat blijkt een heus kerstcadeautje, want op 25 december begint de nieuwe reeks. Zo meldt de omroep op de website.

De families Jelies, Cudogham, Zeldenrust en Buddenbruck zullen wederom gevolgd worden in het nieuwe seizoen dat tien afleveringen telt. Bij de Jelies heeft moeder Janneke de voet gebroken. Behoorlijk pijnlijk, vooral met een groot gezin. Jongste dochter Johni viert ook nog eens haar verjaardag. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Een Huis Vol'-moeder Nadine veroordeeld tot gevangenisstraf

De Amsterdamse Cudoghammetjes hebben een vakantiehuis buiten de drukke stad gevonden. En een beetje rust kan dochter Pixie-Lien wel gebruiken, zij gaat voor het eerst naar de middelbare school. Daarvoor moet ze door de drukke hoofdstad fietsen. 

Dochters Jaïra en Jirsa van de familie Zeldenrust gaan op voor hun zwemdiploma. En dat is maar goed ook, want vader Jozua zit de hele tijd op zijn schip. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is wat de families uit Een Huis Vol doen voor de kost

Na vier jaar gaat de familie Buddenbruck eindelijk weer op familievakantie. Maar het wordt niet alleen maar luieren voor het gezin: er staan ook nog verschillende klusprojecten op het programma. En dat gaat natuurlijk gepaard met heel wat stress.

Een Huis Vol zie je vanaf zondag 25 december om 19.05 uur op NPO 1. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!