Humberto Tan Beeld © RTL

Humberto Tan over RTL Late Night: 'Het was niet gezond'

24 november 2022 13:27

Humberto Tan (57) blikt in 'Margriet' terug op zijn tijd als talkshowhost van 'RTL Late Night'. De presentator vindt het achteraf 'niet gezond' dat hij tien maanden per jaar zijn eigen talkshow presenteerde.

"Ik heb nu een veel betere balans"

Humberto presenteerde van 2013 tot 2018 de talkshow RTL Late Night. En dat deed hij vijf dagen in de week, 10 maanden in het jaar. Een heftige kluif, zo bedenkt de presentator zich nu. In tijdschrift Margriet wordt hem gevraagd wat hij zegt als hij wordt gevraagd om weer vijf dagen in de week een talkshow te doen. "Dan zeg ik: prima, maar wel voor maximaal twee maanden achter elkaar in plaats van tien maanden, zoals destijds bij RTL Late Night."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Albert Verlinde moet geldboete betalen na opmerking over Humberto Tan

Humberto kan het niet geloven dat hij dat al die tijd zo deed. "Ik vind het onvoorstelbaar dat ik dat al die jaren heb volgehouden. Het was wel te doen, maar het was niet gezond. In deze fase van mijn leven past die twee keer per week kennelijk meer bij mij. Ik heb nu een veel betere balans."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Toni Peroni onthult: 'Ik lag met Humberto Tan op een naaktstrand'

Tegenwoordig presenteert Humberto nog maar twee dagen in de week zijn talkshow Humberto. Dit doet hij geen tien maanden in het jaar, want hij wisselt de weekenden af met Renze Klamer. 

Weekendtalkshow voelt als 'nieuw begin' voor Humberto Tan

01:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!