Deelnemers Special Forces VIPS Beeld © Shotbysud/Videoland

Dit krijgen de kandidaten in Special Forces VIPS te eten

24 november 2022 16:45

Het is afzien voor de kandidaten van 'Special Forces VIPS'. Maar om te presteren, moeten ze natuurlijk wel genoeg brandstof hebben. Wat krijgen de strijders precies te eten in het programma? Kaj Gorgels (32), die te zien is in het nieuwe seizoen, vertelt het in zijn podcast 'Geuze & Gorgels'.

"Ik genoot het meest van de boterhammen met pindakaas"

"Waar ik het meest van genoot waren 's ochtends de boterhammen met pindakaas, ouderwets", vertelt Kaj. "Je krijgt wel gewoon te vreten, het is geen Expeditie." Hij vervolgt: "Tijdens de lunch een sandwich. Als je geluk had zat er lekkere kaas op, als je pech had kaas zonder smaak met een hamlap. Geen hoogstaande dingen."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia Geersen kreeg meerdere miskramen: 'Ook een tweeling'

Zijn eerste Special Forces-diner is gelijk confronterend, herinnert Kaj zich. "Die Donny (Roelvink, red.) vreet behoorlijk wat, Henk Grol vreet behoorlijk wat, ik had honger als een paard. Toen kwam er een soort stew, zo'n stoofmaaltijd. We keken in die pan en konden vanaf een kilometer afstand al zien: dat is te weinig. Toen gingen we echt als hongerige hyena's met brood in die pan zitten deppen." 

Geen vetpot dus. "Je had altijd wel honger, maar dan wel net genoeg op om te kunnen doen wat je moest doen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens spijt van stelen broodje in Special Forces Vips: ‘Hadden me beter Pietje Bell kunnen noemen’

Daar is mede-kandidaat Ferry Doedens het destijds blijkbaar niet helemaal mee eens. De voormalige GTST-soapie vliegt uit Special Forces omdat hij stiekem eet. De eerste keer stiekem een eiwitreep die hij eigenlijk weg moet gooien, de tweede keer een gejat broodje uit de bus van de staff. We spraken 'Pietje Bell' over z'n gesnoep: 

Ferry Doedens spijt van stelen broodje in Special Forces Vips: ‘Hadden me beter Pietje Bell kunnen noemen’

01:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!