Martijn Krabbé doet boekje open over samenwerking met Anouk

01:55

Martijn Krabbé boos op Anouk vanwege reactie op TVOH-ophef: 'Wat zullen we nou krijgen?'

27 november 2022 21:32

Martijn Krabbé (54) is niet blij met de reactie van Anouk (47) na de onthullingen over 'The voice of Holland'. De zangeres heeft het over 'een corrupte bende', wat bij Martijn in het verkeerde keelgat schiet.

"We hebben verdorie de rode loper voor je uitgelegd"

Anouk heeft ervoor gezorgd dat The voice of Holland naar een hoger niveau is getild, vertelt Martijn in het interviewprogramma van Beau van Erven Dorens. "Ze was een godsgeschenk voor dat programma. (...) Door wie zij is, door haar reputatie. Ik ben altijd vreselijk blij met haar geweest. Het punt was alleen: zij vond het een kloteformat. Zij vond het helemaal niet leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé ziet The voice of Holland niet terugkeren: 'Moeilijk'

Anouk moet in het programma meerdere mensen coachen, waar ze eigenlijk helemaal geen heil in ziet. Dat maakt het werken met de rockster enorm lastig voor de gehele productie. "Grote, zwarte donderwolken om haar heen. Ik kon er wel om lachen. Maar het heeft de productie veel moeite gekost om haar een beetje vrolijk te houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé had graag afscheid genomen van carrière in The voice of Holland

In januari verschijnt een uitzending van Boos over The voice of Holland waarin aan het licht komt dat kandidaten zich niet veilig voelen tijdens en na de opnames van de talentenjacht. Kandidaten zeggen dat ze te maken hebben met grensoverschrijdend gedrag door prominenten in het programma. Anouk reageert er snel op door te zeggen dat het 'een corrupte bende' is. 

"Hoe denk je dat wij ons voelden daar allemaal? We hebben verdorie de rode loper voor je uitgelegd de afgelopen zes jaar. Wat zullen we nou krijgen? Corrupte bende, sorry?" Martijn heeft haar er niet op aangesproken. "Wat heb je eraan? Ze heeft het een maand later genuanceerd, dan denk ik: nou, prima." 

Isola di Beau zie je elke zondag om 20.00 uur bij RTL 4 en je kijkt het programma terug bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!