De Krab haalt alles uit de kast met Beat It

01:42

Dít is de vierde afvaller van The Masked Singer

25 november 2022 22:11

Het is vanavond weer genieten geblazen bij de vierde aflevering van 'The Masked Singer'. Het ene na het andere spetterende optreden passeert de revue, maar helaas moet ook dit keer iemand zich weer ontmaskeren. En het blijft er niet bij één: er gaan maar liefst drie pakken uit vanavond.

"Ik kan lekker gaan carpoolen met mijn schoonvader"

Met geweldige optredens van de Pinguïn, Krab, Tijger, Joker, Flamingo en Zeemeermin gaan zowel het publiek als de panelleden weer flink uit hun bol. Helemaal als er ook nog eens twee vertederende vuurspuwers blijken te zijn, die een aandoenlijk gastoptreden geven. Achter de pakken blijken Ronald en Demi de Boer te zitten, iets wat de kijkers al zagen aankomen.

Vuurspuwende Draakjes zetten podium in vuur en vlam

02:02
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Toine van Peperstraten baalt van exit in The Masked Singer: 'Tegenvaller'

Na de onthulling is het tijd voor de grote onthulling. De kijker besluit dat de Tijger, de Joker, de Pinguïn, de Flamingo en de Zeemeermin door mogen naar de volgende ronde. Dit betekent dat de Krab zich moet onthullen. Loretta en Carlo denken aan Donnie en Ronnie Flex, Gerard en Buddy weten zeker dat het Ronnie Flex moet zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verklapt Wilfred Genee bewust identiteit Flamingo uit The Masked Singer?

Het blijkt uiteindelijk Ronnie Flex te zijn. De rapper moest even uit zijn comfortzone komen, maar heeft er toch van genoten. "Ik ben ver van huis. Ik ben van hiphop-ster naar Krab gegaan. Ik heb het met veel plezier gedaan, ik vond het heel leuk om te doen." Eén ding is zeker, zijn reis terug naar huis zal gezellig zijn. "Ik kan lekker gaan carpoolen met mijn schoonvader", zo grapt hij. 

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!