Beau Beeld © RTL/Beau

Ongemakkelijk gesprek tussen Beau en Peter Pannekoek na blunder

26 november 2022 13:50

Peter Pannekoek (36) is te gast in 'Beau' om over zijn uitverkochte cabaretvoorstelling 'DNA' te praten. Maar als Beau (51) de populaire cabaretier naar zijn (overleden) vader vraagt, neemt het gesprek een ongemakkelijke wending.

"Nou ja, mijn vader leeft niet meer, dus ik kan wel naar zijn skelet gaan kijken of ik er nog op lijk"

"Je bent natuurlijk een product van je ouders. Kijk je ook weleens naar je vader dat je denkt: dat word ik ook?" vraagt Beau. Hij weet niet dat Peters vader is overleden. "Nou ja, mijn vader leeft niet meer, dus ik kan wel naar zijn skelet gaan kijken of ik er nog op lijk."

Beau trekt vervolgens een gezicht alsof hij zichzelf wel voor zijn kop mag slaan. Peter valt het op en stelt hem gerust: "Relaxed man." Daarna biedt de cabaretier zijn excuses aan, omdat hij naar eigen zeggen Beau 'de hele avond aan het pesten is'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau van Erven Dorens aangezien voor Alberto Stegeman

"Het was gewoon dom. Ik had het moeten weten", vervolgt Beau. Daarna probeert Peter de draad weer op te pakken: hij snapt waar de vraag vandaan komt met betrekking tot de titel van zijn show. Uiteindelijk biedt Beau nogmaals zijn excuses aan, waarna de cabaretier afsluit met 'nee joh, doe normaal'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau vreesde dat klimaatactivist 'iets verschrikkelijks' van plan was

Beau is rond werkdagen rond de klok van 22.00 uur te zien op RTL 4. De aflevering kijk je terug bij Videoland.