Monica Geuze en Roos Reedijk Beeld © ANP

Monica Geuze steekt de draak met Roos Reedijk uit Kopen Zonder Kijken

27 november 2022 16:40

Als er een nieuw seizoen van 'De TV Kantine' komt, hoeft Carlo Boszhard (53) niet lang te zoeken naar een stemacteur voor het personage Roos Reedijk (46). Monica Geuze (27) laat namelijk zien dat ze prima in de huid van de interieurstylist kan kruipen.

"Dat is niet normaal!"

In Isola di Beau is Monica samen met Martijn Krabbé te gast in het programma van Beau van Erven Dorens. De twee gasten trekken een paar dagen samen op, op het prachtige Italiaanse eiland Sardinië. Tijdens het verblijf komt Martijn er achter dat Monica een bijzonder talent heeft. De presentatrice kan namelijk een perfecte imitatie doen van de stylist uit Kopen zonder Kijken. "Dat is niet normaal!" zegt Martijn over Monica's imitatie tegen Beau. 

Bekijk het fragment hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze overweegt oude vlogs te verwijderen: 'Confronterend'

Roos vertelt eerder in de RTL Boulevard Reality Podcast dat ze veel kritiek krijgt op haar stem. Toch trekt de interieurstylist zich daar weinig van aan: "Mijn stem heb ik al mijn hele leven en als men daar iets van vindt... Ik heb dat nooit zo ervaren, mensen om mij heen ook niet." Zo vindt Roos dat haar stem haar ergens ook uniek maakt. "Ik denk nu wel: misschien is-ie anders dan die van anderen, maar ik heb er mijn visitekaartje van gemaakt."

Beluister de podcast hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze wil haar uiterlijk verder 'minimaliseren'

Roos Reedijk is fan van color blocking in huis: 'Gewoon doen'

04:07

Isola di Beau zie je elke zondag om 20.00 uur bij RTL 4 en je kijkt het programma terug bij Videoland.