Beeld © TLC/YouTube screenshot 28 november

Kody: 'Christine vergiftigt mijn relaties met andere sister wives'

28 november 2022 13:31

In de nieuwste aflevering van 'Sister Wives' wordt het weer eens pijnlijk duidelijk dat Kody Brown (53) over weinig zelfreflectie beschikt. Ondanks dat hij de relaties met zijn sister wives één voor één ziet sneuvelen, weigert hij naar zijn eigen aandeel te kijken. In plaats daarvan beschuldigt hij zijn ex Christine (50) van het 'vergiftigen' van zijn relaties met Janelle (53), Meri (51) en Robyn (44).

"Als jij mij niet kan respecteren, dan hoef ik ook geen liefde van je"

Kody heeft een jaar na de breuk met Christine nog steeds moeite om zijn lot te accepteren. "Ik worstel nog zo erg met deze scheiding", geeft hij toe. "Het vergiftigt ook de relatie die ik met Janelle heb en mijn relatie met Robyn. Ik weet niet wie ik ben zonder deze familie. Het is alsof ik geen doel meer heb. Ik zit er helemaal doorheen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee Sister Wives azen op eigen realityserie zónder Kody

Kody is op dit moment nog 'spiritueel' getrouwd met zijn eerste vrouw Meri en zijn tweede vrouw Janelle. Ook is hij officieel getrouwd met Robyn. Uit de laatste seizoenen van Sister Wives blijkt dat zijn relatie met Meri nog maar weinig voorstelt en zijn relatie met Janelle hangt aan een zijden draadje.

Janelle is op haar beurt close met Christine en bespreekt met haar de relatieproblemen. Inmiddels woont Janelle niet langer bij Kody op het terrein, maar in een stacaravan. Deze keuze valt niet goed bij Kody. "Dus we gaan de problemen in onze relatie maar gewoon negeren?" briest hij voor de camera’s.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody uit Sister Wives onder vuur na 'ongepast' gesprek met dochter

Janelle wil het liefst haar 'stuk van het land' krijgen, zodat ze daar haar eigen droomhuis kan bouwen. Dat gaat niet zomaar. "Ik leef in een bureaucratie", klaagt ze. De andere sister wives moeten namelijk toestemming geven voor haar plannen. "Het is het meest frustrerende deel van mijn leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody wil Christine nooit meer zien: 'Niet meer aan haar denken'

Kody heeft nogal wat te klagen over Janelle. "Ze vindt het lastig om mij nog te respecteren. Of om mij überhaupt nog respect te laten zien. Misschien is het wel de manier waarop we ruziën. Maar als jij mij niet kan respecteren, dan hoef ik ook geen liefde van je. Zo werkt het nu eenmaal niet in mijn wereld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'45 kilo lichtere Sister Wive-Janelle heeft Kody Brown verlaten'

Ondertussen is Christine helemaal klaar met Kody. Ze kijkt reikhalzend uit naar haar verhuizing naar Utah. "Ik vind het verschrikkelijk om hier [in Arizona] te zijn. Ik wil veel liever ergens anders zijn. Als ik ergens anders ben, dan ben ik sterk, onafhankelijk, leuk, onbevreesd en kan ik alles aan. Als ik hier ben, dan ben ik niets meer dan een vrouw in een liefdeloos huwelijk dat nergens naartoe gaat. Dat vind ik niet leuk. Ik neem daar nu afscheid van."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!