Martijn en Fenna B&B Vol Liefde Beeld © RTL Boulevard

Fenna uit B&B Vol Liefde heeft spijt van meezingen The Winner Takes It All bij afscheid Linda

29 november 2022 15:21

Fenna (25) uit 'B&B Vol Liefde' vertelt in het 'Grazia Winterboek' dat ze van een ding spijt heeft tijdens de opnames van het datingprogramma. Namelijk dat ze op een gegeven moment meezingt met 'The Winner Takes It All' bij het vertrek van de laatste liefdeskandidaat van Martijn (31).

"Ik kan bijvoorbeeld niet met twee meiden tegelijk flirten"

"Het stukje dat ik 'The Winner Takes It All' meezong toen Linda net wegging, was niet lekker gemonteerd", vertelt ze aan het tijdschrift. "Verder heb ik nergens spijt van en vind ik het stoer dat ik mezelf ben gebleven, ondanks mijn zenuwen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fenna uit B&B Vol Liefde hakt na 'ups and downs' de knoop door: trekt bij Martijn in

Martijn zelf komt ook aan het woord. Hij heeft ook wel ergens spijt van. "Los van het feit dat het is gelukt om de liefde te vinden, had ik een paar dingen anders willen doen. Ik kan bijvoorbeeld niet met twee meiden tegelijk flirten." Dat had hij anders aan willen pakken. "Wat dat betreft had ik sneller keuzes moeten maken, maar ik ben gewoon niet iemand die makkelijk iemand kwetst." Toch hebben de twee absoluut geen spijt van hun deelname. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ongemakkelijkste B&B Vol Liefde-moment ooit: Martijn verklaart via Susanne de liefde aan Fenna

Hoe gaat het nu met de tortelduifjes? "We wonen sinds kort samen en dat gaat bizar goed. Het is gewoon heel chill tussen ons en we kunnen echt met elkaar lachen", zegt Fenna. Martijn vult haar aan: "We zijn vanaf het begin al heel goed in communiceren. Als we iets niet fijn vinden, zeggen we dat meteen. In Fenna heb ik iemand gevonden naar wie ik altijd op zoek was."

De twee zijn zo verliefd, dat er misschien al wat huwelijksklokken op de achtergrond te horen zijn. "We hebben het weleens over trouwen gehad, maar dat is zeker niet iets voor in de nabije toekomst", aldus Martijn. Daarom zouden ze dolgraag mee willen doen aan een ander tv-programma. "Er is één programma waar we over een paar jaar misschien wel aan mee willen doen. En dat is Race om de Ringen."

Het gehele seizoen van B&B Vol Liefde kun je terugkijken bij Videoland. 

Trouwplannen Martijn en Fenna uit B&B Vol Liefde: ‘Hangt in de lucht’

03:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!