Trijntje Oosterhuis en Filemon Wesselink in Het Perfecte Plaatje Beeld © RTL

Trijntje Oosterhuis en Filemon Wesselink vragen uiterste van elkaar in Het Perfecte Plaatje

30 november 2022 22:15

In 'Het Perfecte Plaatje' wordt er op het scherpst van de snede gestreden. En dat betekent dat de kandidaten niet alleen het uiterste vragen van zichzelf, maar ook van elkaar. Dat wordt in de laatste aflevering erg duidelijk.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Het Perfecte Plaatje.

"Dit was eens en nooit meer"

Aan het begin van de aflevering krijgen de kandidaten de opdracht om een foto te maken van een actie van internationale soldaten die uit een vliegtuig springen. Tina scoort hier beroerd en eindigt onderaan met een 4,8. Linda wint de shoot met een 9. De tweede shoot spreekt de kandidaten een stuk meer aan. Ze moeten een moderne sprookjesfoto maken.

Omdat de sprookjes een moderne twist dienen te krijgen, bedacht Trijntje dat het leuk is om Filemon in een tuigje te heisen. "Omdat Pinokkio toch vastzit aan touwtjes. Nou, dat in deze tijd zijn boeien en tuigjes." Het lukt Trijntje alleen niet zo goed om het tuigje bij haar concullega om te doen. "Ik ben hier helemaal niet bekend mee." Filemon vindt het allemaal maar heel ongemakkelijk. "Maar ik dacht: als ik nu mijn best doe voor haar, doet zij dat zometeen voor mij."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Voor het eerst levert deelnemer in Het Perfecte Plaatje géén foto in

Eenmaal op locatie komt Trijntje niet meer bij door wat ze voor zich ziet. "Het ziet er echt hilarisch uit", zegt ze terwijl ze haar lach niet kan bedwingen. "Ik pis in m'n broek." Filemon heeft het op dat moment vooral koud en voelt zich niet bepaald at ease. "Je weet dat het er niet uitziet. En je weet ook dat ik geen heel getraind lichaam heb. Het is een heel ongemakkelijke houding. Het is heel naakt, ook als enige. De rest heeft ook allemaal wel kleren aan."

Daarna is het de beurt aan Filemon, die Trijntje omtovert tot Sneeuwwitje. "Ik zou dit zelf nooit aantrekken", zegt ze. Hij draagt haar op om op een sofa te liggen en min of meer te doen alsof ze met zichzelf speelt, terwijl ze broeierig naar een appel staart. "Omdat je mij net hebt vastgebonden in een tunnel, met een tuigje aan!" Na de shoot kan Trijntje er kort en bondig over zijn: "Dit was eens en nooit meer.

Tekst gaat door onder de video.

Trijntje Oosterhuis hijst Filemon Wesselink in SM-tuigje in Het Perfecte Plaatje

00:58
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Wederopstanding van Tina de Bruijn in Het Perfecte Plaatje: 'Had het eigenlijk al opgegeven'

Tegelijkertijd maakt Tina de Bruin een sexy roodkapje van Geraldine Kemper. "Ze heeft die wolf vermoord", legt Tina uit. "Die wolf staat voor alle angsten. En al die angsten moet je in het leven toch in de bek kijken." Geraldine maakt daarna op haar beurt weer een foto van Tina als Doornroosje. Linda, die mag deze shoot dus in haar eentje volbrengen. Zij kiest ervoor om een verveelde Assepoester uit te stralen. "Dat gaat me verrassend makkelijk af."

Uiteindelijk is het Tina die de tweede shoot wint, met een 9. "Dat kon ik wel gebruiken na dat eerste cijfer", zegt ze opgelucht. Trijntje is de winnaar van de week en ook Linda is veilig. Dan gaat het nog tussen Filemon en Geraldine. Eerstgenoemde krijgt uiteindelijk een 5 en eindigt daarmee onderaan in het klassement.

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Aflevering gemist? Terugkijken kan via Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!