Is het Paard een bekende presentatrice?

01:40

Vijfde afvaller van The Masked Singer verrast iedereen

2 december 2022 22:03

In 'The Masked Singer' komt ook vanavond weer het ene na het andere spetterende optreden voorbij, maar helaas moet iemand zich ook weer gaan ontmaskeren. En het blijft er niet bij één: er gaan maar liefst drie pakken uit! De grote vraag is natuurlijk wie er in de pakken zitten…

"Ik dacht: ze gaan het meteen raden"

De optredens van de Bijenkoningin, Ridder, Panda, Olifant, Paard en de Kikker zorgen bij het publiek en de panelleden voor veel enthousiasme, maar ook veel vraagtekens. En er komen alleen maar nog meer vraagtekens bij, want halverwege de aflevering komen er twee special guests eenmalig een optreden geven. De hints van tevoren zorgen voor veel verwarring, één van de robots zegt in een fabriek te hebben gewerkt en we zien ze in een circus staan. Carlo krijgt ineens een opleving: hij kent namelijk een koppel dat een tv-show genaamd Circus Gerschtanowitz presenteerde, Winston en Renate. En hij blijkt goed te zitten: de twee ontmaskeren zich namelijk daarna. En Renate verklaart ook meteen de fabriek-hint: zij begon haar carrière in The Music Factory, oftewel TMF.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kinderen boos op Wilfred Genee om weigeren The Masked Singer

Na de onthulling van de special guests is het tijd voor de grote onthulling. De kijker besluit dat de Kikker, Panda, Olifant, Ridder en Bijenkoningin door mogen naar de volgende ronde. Dit betekent dat het Paard zichzelf moet ontmaskeren. Loretta denkt dat het Olcay Gulsen is, Carlo denkt aan Nada van Nie. Gerard denkt daarentegen aan Kim-Lian van der Meij, terwijl Buddy aan Patty Brard denkt. Ze blijken er allemaal hartstikke naast te zitten, want niemand minder dan Bridget Maasland zit in het pak. De presentatrice heeft genoten van haar deelname, zo vertelt ze. "Ik vond het te gek, maar ik vond het ook zo doodeng. Ik dacht: ze gaan het meteen raden. Het is echt out of my comfortzone. Ik ben geen zangeres." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lid van koninklijke familie ontmaskerd in The Masked Singer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!