René van der Gijp Beeld © ANP

René van der Gijp vanavond 'gewoon' weer aan tafel bij De Oranjewinter

5 december 2022 10:58

Iedereen die René van der Gijp (61) zondagavond gemist heeft aan tafel bij 'De Oranjewinter' kan opgelucht ademhalen. De voetbalanalist is maandagavond namelijk 'gewoon' weer te zien op zijn vaste stekkie, zo meldt de website van 'Vandaag Inside'.

"Hij was er even aan toe om een klein beetje rust te nemen"

René keert maandag terug na een 'kort en hevig' griepje, waardoor hij gisteren verstek laat gaan. Volgens presentator Wilfred Genee voelt René zich aan het begin van het weekend al niet topfit. "Ja, hij was toen natuurlijk ook al wat ziek. Hij was er even aan toe om een klein beetje rust te nemen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kijkers Oranjewinter moeten René van der Gijp missen: 'Hij moet uitrusten'

Hélène Hendriks, gisteren te gast, mist René na één aflevering. Zo vertelt ze in de uitzending dat ze 'een verschil merkt' zonder hem aan tafel. Dat is volgens haar niks ten nadele van 'kijkcijferkanon' Job Knoester, die als vervanger is gevraagd. "Kom maar snel terug, René."

Volgens Johan Derksen heeft René ook 'de lach aan zijn kont', iets waar veel cabaretiers volgens de Snor jaloers op zijn. De Oranjewinter zie je iedere dag rond de klok van 22.00 uur op SBS6.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

René van der Gijp in de bres voor Harry de Tietenman: 'Eva is een truthola'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!