Erica en Martien Meiland Beeld © ANP

Op deze zonnige locatie nemen de Meilandjes hun kerstspecial op

5 december 2022 12:06

Een hoop kijkers vieren de laatste jaren kerst met de familie Meiland. Ook dit jaar is de meest hysterische familie van Nederland weer van de partij tijdens de feestdagen. Maar waar is de kerstspecial van 'Chateau Meiland' opgenomen? Op die vraag is nu een antwoord gekomen.

Voor iedereen die denkt dat Martien, Erica, Maxime en Montana aan de glühwein gaan in Tirol: dat is in ieder geval niet het geval. Wat dan wel? De Meilandjes gaan een zonnige cruise maken op de Middellandse Zee. Dat vertelt entertainmentdeskundige Bart Ettekoven in Shownieuws. De familie reist onder andere af naar Barcelona om een kerstmarkt te bezoeken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Wenkbrauwen en wimpers Martien Meiland verschroeid: 'Wat erg!'

Van wintersportachtige taferelen is dus dit jaar geen sprake. Nee, de Meilandjes zoeken juist de warmte op in tegenstelling tot voorgaande jaren. Eerder vieren Martien en Erica kerstmis in hun chateau in Frankrijk, in Lapland en in Val Thorens.

Het blijft natuurlijk niet bij slechts een kerstspecial van Chateau Meiland. Er gaan geruchten rond dat Martien en Erica een nieuw pension in hun woonplaats Noordwijk hebben gekocht, waar zij een bed and breakfast van willen maken. Aran Bade voelt Martien daarover aan de tand. Zijn reactie zie je in onderstaande video. 

Aran bezoekt Martien Meiland bij nieuwe B&B in Noordwijk

03:53
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kerst met de familie Meiland keert terug op 24 december

Kerst met de familie Meiland is op 24 december om 20.00 uur te zien bij SBS 6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!