Beeld © YouTube/TLC

Janelle bijt van zich af na bizarre ruzie met Kody: 'Ben geen Robyn'

5 december 2022 13:39

Nu Christine (50) de familie heeft verlaten, blijft Kody Brown (53) over met drie van zijn sister wives: Robyn (44), Janelle (53) en Meri (51). Kody merkt dat Janelle steeds meer afstand van hem neemt en hem nog maar 'weinig respect toont'. Met name dat laatste gaat er bij hem niet in: in de nieuwste aflevering van 'Sister Wives' eist hij loyaliteit en gehoorzaamheid van Janelle.

"Ik heb nu iemand in mijn leven die oneindig loyaal naar mij is en mij ook echt als het hoofd van de familie ziet"

In de aflevering spreekt Kody Janelle aan op haar gedrag. "Ik merk dat sommige mensen niet bereid zijn om te accepteren, communiceren of het goed te maken met andere familieleden. Ik heb nu iemand in mijn leven die oneindig loyaal naar mij is en mij ook echt als het hoofd van de familie ziet. Jij en ik kunnen alleen weer op dat punt komen waar wij eerder waren, als je ook loyaal naar mij bent."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drama in Sister Wives-land: hoe zit het nu met Kody en zijn vrouwen?

Voor de kijker en Janelle is het meteen duidelijk over wie hij het heeft, namelijk Robyn. Zij is de enige sister wive die achter Kody blijft staan en hem onvoorwaardelijk steunt. Kody beloont dit gedrag op zijn beurt door het merendeel van zijn tijd met haar door te brengen. Tot grote ergernis van de andere vrouwen. Zijn opmerking valt daarom niet goed bij Janelle. Als ze even alleen is met de camera’s spreekt ze haar ongeloof uit. "Ik geloof gewoon niet wat er uit zijn mond komt."

Als Kody alleen is, schiet hij uit zijn slof. "Ik vertel Janelle heus niet dat ze zoals Robyn moet zijn. Ik vraag haar alleen maar om loyaal naar mij te zijn. Ik krijg honderd procent loyaliteit van Robyn. Ik wil het hoofd van mijn familie zijn."

Janelle is dat echter niet van plan, vertelt ze tijdens haar 'confessional'. "Hij zegt wat ik al die tijd al dacht. 'Deze persoon is loyaal naar mij en behandelt me als het hoofd van het gezin en dat is hoe jij ook moet zijn.' Nou, ik ga niet die persoon voor hem zijn. Ik ga geen Robyn worden.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody: 'Christine vergiftigt mijn relaties met andere sister wives'

Janelle doet er nog een schepje bovenop. "Ik had nooit gedacht dat ik op dit punt zou komen, maar ik begin ernstig te twijfelen aan mijn relatie met Kody. Ik vraag me de laatste jaren oprecht af of we nog wel een match zijn. Misschien werkt dit gewoon niet meer voor mij." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee Sister Wives azen op eigen realityserie zónder Kody

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!