The Real Housewives of Amsterdam Beeld © Mark Engelen/Rob Jacobs

Appartement van déze Real Housewife of Amsterdam staat te huur

6 december 2022 15:27

Als er één woning is in 'The Real Housewives of Amsterdam' dat opvalt, dan is het wel het appartement van Djamila Celina. De kleurrijke Djamila woont namelijk midden op de Dam en kan gebruikmaken van de service van het Krasnapolsky Hotel, of zoals Djamila het noemt, het 'Kras'. Dit betekent dat als ze een kopje koffie wil, ze dat bij haar komen brengen. Opvallend genoeg staat het appartement nu de opnames zijn afgelopen alweer te huur.

In The Real Housewives of Amsterdam volgen we zeven ondernemende en succesvolle dames uit de Amsterdamse high society. Hoe combineren zij hun gezinsleven met hun vriendschappen en zaken? Djamilla is één van de housewives en neemt tot nu toe geen blad voor de mond: ze zegt precies waar het op staat en is dan ook vanaf de eerste aflevering al betrokken bij de nodige drama. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'De Real Housewives of Amsterdam zijn (bijna) allemaal vreselijk, maar met wat aromat erbij is het smullen'

Djamilla woont samen met haar man Johannes op de Dam en laat maar al te graag haar appartement én bijbehorende services in de realityshow zien. Maar waar ze in de serie zegt het 'een heerlijke plek' te vinden, blijkt ze er nu al op te zijn uitgekeken. Het appartement staat momenteel te huur voor €5.500 per maand. Hiervoor krijg je een woning met een oppervlakte van 125m2, 3 kamers, gemeubileerd en al. En je mag dus gebruikmaken van de service van het Krasnapolsky Hotel, dus als je zin hebt in een glaasje champagne, dan komt een ober dat bij je brengen.

Mocht je er een etentje geven, dan zal dat in ieder geval gezelliger verlopen dan dit diner:

RHOAMS-dames katten elkaar af tijdens diner: 'Te kleine jurk'

01:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!