Janelle Brown, Kody Brown en Christine Brow Beeld © Getty Images

Kody en Janelle uit Sister Wives bevestigen relatiebreuk

12 december 2022 12:11

Kody Brown (53) is opnieuw één van zijn sister wives kwijt. In het voorstukje van de volgende aflevering bevestigen Kody en Janelle (53) dat ze niet langer samen zijn. Het ziet er niet goed uit voor Kody, want de relatie met Robyn (44) hangt inmiddels ook aan een zijden draadje.

"De meeste mannen gaan in zo’n situatie domme dingen doen"

Als Kody in de aflevering wordt gevraagd naar zijn relatiestatus met Janelle, is hij duidelijk. "Janelle en ik zijn uit elkaar. En ik ben gescheiden van Christine." Janelle bevestigt dit: "Kody en ik zijn inderdaad uit elkaar."

Dit betekent dat alleen Robyn en Meri nog zijn 'overgebleven'. Kody heeft nog steeds een polyamoureuze relatie met hen, hoewel de relatie met Meri puur platonisch is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drama in Sister Wives-land: hoe zit het nu met Kody en zijn vrouwen?

De relatie met Robyn gaat dus ook niet goed. Robyn vertelt dat haar huwelijk met Kody momenteel erg 'gespannen' is. "Het is lastig om in een polyamoureuze relatie te zitten als je een man hebt die is net is verlaten door één van zijn vrouwen. De meeste mannen gaan in zo’n situatie domme dingen doen. Ze daten met meerdere vrouwen, ze zijn boos en alle vrouwen zijn ineens stom. Hij zit nu ook in zo’n fase, terwijl hij getrouwd is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody: 'Christine vergiftigt mijn relaties met andere sister wives'

Robyn legt uit dat ze hem al meerdere keren heeft aangesproken op het feit dat hij alle vrouwen nu over één kam scheert. "Wij zijn ineens ook niet meer goed, omdat Christine een vrouw is en hij boos en gekwetst is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee Sister Wives azen op eigen realityserie zónder Kody

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!