Beeld © Warner Media

Zó duur is een overnachting in het White Lotus-hotel in Italië

13 december 2022 19:30

Wij kunnen ons zomaar voorstellen dat nu het tweede seizoen van 'The White Lotus' er op zit, heel wat mensen op zoek gaan naar het hotel waar het verhaal zich afspeelt. Want wie wil er nu niet op zo’n prachtige locatie verblijven? Daarom hier alles wat je maar wilt weten over het hotel.

Het lijkt er op dat de locatie in het eerste seizoen zo erg is bevallen, dat de makers opnieuw voor een hotel van dezelfde hotelketen gaan. Het hotel is in het tweede seizoen is namelijk het San Domenico Palace Four Seasons Hotel en het hotel dat je in het eerste seizoen ziet is het Four Seasons Resort Maui in Wailea. Het Four Seasons staat nu niet bepaald bekend om hun lage prijzen, dus het zal je niks verbazen dat een overnachting in dit hotel allesbehalve goedkoop is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

White Lotus-ster Jennifer Coolidge houdt van Amsterdam

Als je graag in het San Domenico Palace Four Seasons Hotel wil verblijven, zal je allereerst even geduld moeten hebben. Het hotel is momenteel gesloten tot 13 maart 2023. Als je na deze datum wil boeken, dan kost één nacht in een superior-kamer je 970 euro. Als je er dus een weekje wilt slapen, dan ben je 6790 euro kwijt. En dat is natuurlijk een flinke duit. Nog even sparen dus!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

HBO bevestigt derde seizoen The White Lotus

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!