Oriana Beeld © Instagram @xoriana

Volgende Bachelorette al in de startblokken: 'Laat het allemaal op me afkomen'

15 december 2022 08:34

Oriana Werff, die in 2021 meedoet aan 'De Bachelor' en een poging doet het hart van dj Tony Junior (33) te veroveren, vertelt in de podcast 'EN DAN?' over de mentale nasleep van het meedoen aan een reality-programma. Ondanks het feit dat ze met gemengde gevoelens terugkijkt op haar deelname, staat de realityster open voor een vervolg.

"Laat maar even zien wat voor mannen er voor mij zijn"

Als aan de voormalig Bachelor-ster wordt gevraagd hoe het programma haar veranderd heeft, vertelt Oriana dat ze het afgelopen jaar een stuk zelfverzekerder is geworden. "Ik ben heel blij met mezelf", zegt ze. "Dat klinkt misschien raar, maar ik heb natuurlijk een tijdje met mezelf in de knoei gezeten. Maar ik ben nu echt heel happy en ik weet van mezelf dat ik een fijn persoon ben om mee om te gaan - in de zin van: zorgzaam en lekker gek. Die bevestiging heb ik nooit gehad, dus is voor mij een stukje rust."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior onthult trots zijn nieuwe liefde: 'Heb haar gevonden'

"Ik heb een leuke baan, een huisje en een hondje", vervolgt Oriana. Dus wat valt er nog te wensen? Nou, een leuke vent! Hoewel de realitybabe 'niet zo bezig is' met mannen, wil ze het wel heel graag. Maar sinds Tony haar hart heeft gebroken, pakt ze het een stuk voorzichtiger aan.

Wat de toekomst nog meer voor haar in het verschiet heeft, dat weet Oriana nog niet precies. Al is ze wel duidelijk over het feit dat ze op een dag graag een gezin wil stichten. "Ik ben nu echt heel tevreden, dus ik heb nu eigenlijk geen haast. Dus ik laat het allemaal op me afkomen." Al zou ze geen 'nee' zeggen als de makers van De Bachelorette haar zouden benaderen, zo geint ze. "Dat zou ik wel doen, zeker nu. Laat maar even zien wat voor mannen er voor mij zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelorette Sylvia Geersen heeft eerste liefde al gevonden

Maar voordat het zover is kunnen we eerst genieten van de zoektocht van Sylvia Geersen. Zij gaat vanaf 14 februari bij Videoland op zoek naar de liefde van haar leven. Sylvia vertelt er zelf alles over in onderstaande video:

De Bachelorette Sylvia Geersen breekt op tv: 'Confronterend om te zien'

01:58
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joey uit De Bachelorette heeft spijt van deelname aan tv-programma

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!