Married at First Sight Beeld © Nander de Wijk/NT Visuals

Nieuw seizoen Married at First Sight trapt af met driedubbele aflevering

15 december 2022 12:00

Vanaf 3 januari kun je niet één, maar twee keer per week naar het spraakmakende liefdesexperiment genaamd 'Married at First Sight' kijken bij RTL 4. Maar we hebben nog een nieuwtje waar de klokken van gaan luiden: in de eerste week van het nieuwe seizoen verschijnen er maar liefst drie afleveringen!

RTL 4 schroeft het aantal uitzendingen per week komend seizoen flink op. De zender experimenteerde eerder al met meerdere afleveringen per week, maar drie in één klap kregen we nog niet eerder voorgeschoteld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rowan en Astleigh uit Married at First Sight zetten nóg een stap in relatie

Het achtste seizoen van Married at First Sight is vanaf 3 januari elke dinsdag en woensdag te zien op RTL 4 én daarnaast eenmalig op donderdag 5 januari. Natuurlijk zullen de uitzendingen ook weer bij Videoland te zien zijn, het is nog niet precies bekend wanneer de streamingsdienst de afleveringen online gooit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim van Married At First Sight herdenkt vriend: 'Gemis blijft'

Hoewel Cupido niet vaak raak schiet in Married at First Sight, hebben twee van zijn pijlen hun doelwit geraakt in de zevende reeks. Zowel Rowan en Astleigh als Sonny en Dylan zijn nog altijd helemaal gelukkig samen.

RTL Boulevard sprak een aantal maanden na de opnames van het programma met Sonny en Dylan over hun liefdesgeluk. In de video hieronder zie je daar meer over.

Sonny en Dylan uit MAFS 1 jaar getrouwd: mannen én beste vrienden

00:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!