Slachtoffers van oplichting vaak dubbel genaaid: krijgen geen cent terug

05:34

Vrouw uit Oplichters Aangepakt duikt op in Lang Leve de Liefde

15 december 2022 15:45

Tegenwoordig hebben deelnemers aan realityprogramma's vaak al wat televisieminuten op de teller staan. Zo ook Chedwa, die op woensdagavond arriveerde in het 'Lang Leve de Liefde'-appartement. Alleen heeft Chedwa in tegenstelling tot andere kandidaten niet eerder meegedaan aan een of ander liefdesprogramma, maar aan 'Oplichters Aangepakt'. Dat meldt website 'LoveReality'.

In het najaar van 2021 schakelt Chedwa, voorheen een succesvolle danseres in shows van Joop van den Ende, de hulp van Kees van der Spek in. Haar vermogen, de erfenis van haar moeder, is ze kwijtgeraakt aan een jeugdvriend met verkeerde intenties. Ten tijde van de opnames is ze een rechtszaak rijker en een illusie armer. Haar leven is naar eigen zeggen een hel geworden. 

Met grootse plannen om in een 'vakantievilla te investeren' gaat Chedwa destijds voor 200.000 euro met haar jeugdvriend in zee. Niet lang daarna verdwijnt hij van de radar en ondanks dat de rechter oordeelt dat de man in kwestie het bedrag dient terug te betalen, gebeurt dit niet. Hij is spoorloos, totdat Kees hem op Ibiza opspoort en hem met Chedwa aan zijn zijde confronteert.

Die confrontatie is op z'n zachtst gezegd pijnlijk te noemen. Berooid blijft Chedwa achter, terwijl ze Ritchie 'het liefst op z'n bek wil slaan'. Het is niet bekend of ze na de opnames nog een cent van haar geld heeft teruggezien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kees van der Spek hint op 'hartverscheurend verhaal' in nieuw seizoen Oplichters Aangepakt

De date tussen Hans en Chedwa in Lang Leve de Liefde loopt vooralsnog niet van een leien dakje. Of de vonk toch nog overslaat, is vanavond rond 19.00 uur te zien op SBS 6. Bekijk de aflevering van gisteren hier terug. De aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt (seizoen vijf, aflevering 4) is te zien bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat kunnen ze koken, hè? De grootste blunders in Lang Leve De Liefde op rij

Luuk Ikink deed onlangs een pikante uitspraak over 18+-activiteiten in Lang Leve de Liefde in De BLVD Podcast. "Er wordt kennelijk heel veel gesekst", weet Luuk. "Dus toch!" roept Rob uit. Je hoort de hele podcast hieronder.

Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyAppleGoogle of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering. De podcast is er ook in video en die zie je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!