De nieuwe Prince Charming Diego Beeld © Jasper Suyk/RTL

Diego deed op één voorwaarde mee aan Prince Charming

16 december 2022 15:34

Diego uit 'Prince Charming' heeft op één voorwaarde meegedaan aan het datingprogramma. De superknappe vrijgezel heeft namelijk een kind en dat is meegereisd naar Kreta. Dat vertelt de musicalster aan 'Grazia'.

"Helaas kwam ik een paar maanden later alleen te staan"

Eigenlijk ziet Diego Prince Charming op voorhand niet zo zitten, omdat hij denkt dat het niks voor hem is. Maar na een paar gesprekken gaat hij overstag. Diego vertelt wel dat hij één voorwaarde heeft: "Ik ben in maart 2021 papa geworden en ik had tegen de productie gezegd: ‘Ik wil graag dat mijn zoon bij me is. Ik ga niet een maand bij mijn zoon weg.' Dus Sem was bij me." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meteen al zwembaddrama in de eerste aflevering van Prince Charming

Het is een heel traject geweest om Sem te adopteren. "Het is inmiddels vijf jaar geleden dat ik met mijn toenmalige partner aan een adoptietraject begon. Dat heeft drie jaar geduurd en toen werden we met het heuglijke nieuws gebeld dat we vader zouden worden."

De relatie met zijn toenmalige vriend is inmiddels over en uit. "Helaas kwam ik een paar maanden later alleen te staan. Dat was wel een shock. Als je aan zo’n traject begint heb je voor ogen dat je samen met je partner vader bent. Dat ik net vader was geworden en hetzelfde jaar een relatiebreuk had, was wel een shock."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romantiek én tranen in eerste beelden van Prince Charming

Inmiddels is Diego's leven een stuk rustiger, al moet hij wel nieuw werk zoeken. "Over een maand heb ik geen vaste baan meer. Ik speel in Aladdin de musical en ik heb besloten per januari te stoppen. Aan de ene kant komt er wat meer rust in mijn leven, maar tegelijkertijd heb ik nog geen andere baan. Niks is zeker. Ik blijf nog even in een vraagteken hangen, maar uiteindelijk komt het altijd goed."

Prince Charming is elke donderdag bij Videoland te zien. In de video hieronder stelt Diego zich aan je voor. 

Prince Charming Diego stelt zich voor: 'Heb er heel veel zin in'

02:11

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!