Tineke in The Masked Singer Beeld © The Masked Singer

The Masked Singer-kijkers hebben genoeg van Tineke Schouten: 'Wat een aanfluiting'

17 december 2022 13:41

Hoewel er vrijdagavond weer zo’n 2 miljoen kijkers afstemmen op RTL 4, is niet iedereen even groot fan van 'The Masked Singer'. Kijkers ergeren zich vooral groen en geel aan Tineke Schouten (68), die dit seizoen de hints geeft.

De comédienne, die donderdagavond nog de VSCD Oeuvreprijs in ontvangst neemt omdat ze 'een unieke, vaste, constante factor in het Nederlandse theaterlandschap gebleken' is, verschijnt dit seizoen elke week als een ander typetje. Zo is ze deze vrijdag te zien als de typisch Britse detective Priscilla Parker Bowles. De week ervoor maakt ze haar entree als Bep Lachebek die bijklust als waarzegster. Maar er valt volgens de kijkers weinig te lachen... Op Twitter regent het dan ook klachten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard genoot van deelname The Masked Singer: 'Kers op de taart'

Natuurlijk draait het in The Masked Singer niet om de typetjes van Tineke, maar om wie er schuilgaan achter de prachtige pakken van het programma. Deze vrijdag is het Gerard Ekdom wie zijn masker af moet zetten. Zijn deelname is zo’n groot geheim, dat zelfs zijn kinderen niet van zijn deelname afweten.

'Het was een waanzinnig avontuur en had het voor geen goud willen missen', schrijft de radio-dj na afloop bij een foto van zichzelf in het ridderpak op Instagram. 'Zelfs mijn jongens wisten het niet! Complimenten voor het hele team daar, het was een feest om te mogen doen!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze BN'er onthult zich in The Masked Singer: 'Echt jammer'

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Aflevering gemist? Kijk 'm dan terug bij Videoland.