Beeld © YouTube/TLC Sister Wives

Kody draait alles om in Sister Wives: 'Christine is de manipulator'

19 december 2022 22:45

Binnenkort kunnen we genieten van een 'Sister Wives One on One'-special en in een preview is te zien dat er nogal fel aan toe gaat. Kody Brown (53) haalt namelijk opnieuw uit naar zijn ex Christine en noemt haar een 'manipulator' en iemand die 'spelletjes speelt'.

"Christine ging volledig uit haar plaat"

In dit seizoen van Sister Wives is te zien dat Christine haar spullen pakt en voorgoed vertrekt. Tegenover presentatrice Sukanya Krishnan legt Kody uit dat hier het nodige aan vooraf is gegaan. "In de eerste instantie had ik problemen met het feit dat Christine een spel speelde. Mijn gevoelens schoten alle kanten uit, maar ik probeerde er stoïcijns over te zijn. " Als Sukanya hem vraagt waarom hij denkt dat ze een spelletje speelde, reageert hij nors: "Omdat ze nu eenmaal iemand is die spelletjes speelt." Kody vertelt dat tijdens hun huwelijk Christine regelmatig manipulatief gedrag vertoonde, woede-uitbarstingen had en 'gedragsproblemen'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Sister Wives-huwelijk Meri en Kody Brown op de klippen gelopen

Kody verwijst met name naar een moment dat hij en Meri hun relatie weer probeerde te lijmen. “Meri gaf me een heel cool verjaardagscadeau en ik vertelde dit aan Janelle, Christine en Robyn. Ik deelde met hun dat ik er over dacht om weer met Meri samen te komen. Christine ging volledig uit haar plaat. Ze kwam naar een familiefeestje en begon te schreeuwen tegen één van de kinderen dat ze in een liefdeloos huwelijk vastzat. En dit is twee jaar voordat ze mij uit huis schopte.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody en Janelle uit Sister Wives bevestigen relatiebreuk

Het is nog maar de vraag of Kody de kijkers hiermee voor zich kan winnen. Inmiddels is namelijk duidelijk dat ook Meri haar spullen heeft gepakt, wat betekent dat Christine, Janelle en Meri hem hebben verlaten. Alleen Robyn is op dit moment nog zijn vrouw. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janelle staat op tegen Kody: 'Ik ga absoluut niet voor je buigen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!